Yer yerinden oynayacak! Ahmet Çakar'dan Ümraniye-Fenerbahçe maçı biter bitmez gündemi sallayan iddia - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Yer yerinden oynayacak! Ahmet Çakar'dan Ümraniye-Fenerbahçe maçı biter bitmez gündemi sallayan iddia

23.01.2023 22:25  Güncelleme: 01:53

Ümraniyespor'un Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu maçta son dakikalarda bulduğu gol iptal edildi. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan maç biter bitmez "Hakemlere küfretsem terbiyesizlik olur. Fenerbahçe, hakem ve VAR hakeminin kıyağıyla kazanmıştır. Yazıklar olsun" paylaşımı geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti. Maçın 90+8'inci dakikasında Umut Nayir'in attığı gol VAR'dan döndü. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan iptal edilen golün ardından çok sert bir paylaşım geldi.

Ahmet Çakar'dan Ümraniye-Fenerbahçe maçı biter bitmez gündemi sallayan iddia: Kıyak geçtiler

"KIYAK GEÇTİLER"

Ahmet Çakar sosyal medya hesabından bu maçla ilgili, "Türk hakemliğine küfür etsem terbiyesizlik yapmış, suç işlemiş olurum. Fenerbahçe bu gece hakem ve VAR hakeminin kıyağıyla kazanmıştır. Fenerbahçe'nin golü öncesinde faule müdahale etmeyen VAR ne hikmetse Ümraniye'nin golünü iptal ettiriyor (Haklı olarak) Utanın. Yazıklar olsun" paylaşımını yaptı. Çakar'ın görüşlerine etkileşim yağdı.

Ahmet Çakar'dan Ümraniye-Fenerbahçe maçı biter bitmez gündemi sallayan iddia: Kıyak geçtiler

Son Dakika Güncel Yer yerinden oynayacak! Ahmet Çakar'dan Ümraniye-Fenerbahçe maçı biter bitmez gündemi sallayan iddia - Son Dakika


Advertisement