AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'ndan TFF'ye tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'ndan TFF'ye tepki

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu\'ndan TFF\'ye tepki
10.12.2025 17:51

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehirsporlu 7 futbolcunun disipline sevk edilmesiyle ilgili olarak, TFF'ye tepki gösterdi ve ''Sezonun belki de en kritik maçı öncesi tam da bu hafta mı beklendi, soruyorum!'' dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), toplam 197 futbolcunun bahis soruşturması kapsamında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.

NEBİ HATİPOĞLU'NDAN TFF'YE TEPKİ

Eskişehirspor'da forma giyen amatör lisanslı 7 oyuncu da disipline sevk edilen isimler arasında yer aldı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

"CEZA İÇİN TAM DA BU HAFTA MI BEKLENDİ?''

Milletvekili Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yayımlamış olduğu açıklamada, "Eskişehirspor'un liderle oynayacağı maç öncesi 7 oyuncumuza birden ceza veriliyor. Sezonun belki de en kritik maçı öncesi tam da bu hafta mı beklendi, soruyorum! Kimin ne zaman cezalı olacağı belli değil, 3. Lig'de her iş keşmekeş. Derhal adil ve düzenli bir ceza takvimi uygulanmalıdır. Biz, suçlu cezasını çekmesin demiyoruz; ancak verilen cezalar üzerinden ligin dizayn edilmesi kabul edilemez. Bu konunun takipçisi olacağımı ve kulübümüze yapılan haksızlıkla mücadele edeceğimi de tüm kamuoyuna bildiririm" ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Spor AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'ndan TFF'ye tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mahmut EFE Mahmut EFE:
    Herkes sizden bari soruyu halk sorsun 14 0 Yanıtla
  • Mahmut özdemir Mahmut özdemir:
    yaa kardeş hacosmanın sağı solu belli olmuyor bi dediği bi dediğini tutmuyor. 6 0 Yanıtla
  •  Adam Adam:
    O önemli maçta oynasalar daha korkmak gerekmez mi ? 5 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement