Alex'ten Ali Koç'a Uyarı: Bu Paralara Daha İyileri Alınır - Son Dakika
Spor

Alex'ten Ali Koç'a Uyarı: Bu Paralara Daha İyileri Alınır

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza, Ali Koç'u uyardı. Alex, "Frey'e verilen paralarla Güney Amerika'da çok daha iyi topçular bulunur" dedi. Koç talimatı verdi.

02.04.2019 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-lacivertlilerin eski yıldızı, sezon başında Zürih'ten transfer ettiği ancak gösterdiği performansla bekleneni veremeyen Michael Frey ile ilgili olay ifadeler kullandı.

Güney Amerika liglerini taramakla görevlendirilen scout ekibi, Alex de Souza, Deivid ve Luciano'nun da katkısıyla çalışmalarını sürdürüyor. Brezilya'nın yanı sıra Arjantin, Şili, Peru, Kolombiya ve Venezuela liglerini radara alan ekibin şu ana kadar 100'e yakın oyuncu izlediği gelen haberler arasında.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; 23-26 yaş aralığı ve 2 milyon euro maliyet kriteri devreye sokularak bu sayının 21'e kadar indirildiği ve menajer+kulüplerle ön temasların başladığı ifade edildi.

FREY'E VERİLEN PARA İLE BURADA ONLARCASI ALINIR

Alex'in başkan Ali Koç'u transferde boş yere yüksek paralar harcanmaması konusunda uyardığı belirtildi. Frey'in 2 milyon 650 bin euro'luk bonservis bedelini örnek gösteren sambacının, "2 milyon euro az bir rakam değil. Güney Amerika'da bu rakama transfer edilecek 10'larca oyuncu bulunur" sözleri üzerine, Koç'un 'O halde bulun, biz de alalım' karşılığını verdiği ifade edildi.

Alex\'ten Ali Koç\'a Uyarı: Bu Paralara Daha İyileri Alınır

Son Dakika Spor Alex'ten Ali Koç'a Uyarı: Bu Paralara Daha İyileri Alınır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Çakal Alex: Kötü Nobreyi gol kralı yapan, gelecek vaad eden Olcanı dışlayan adam. 3 10 Yanıtla
  • Dg: Sen işine bak hıyarto 3 9 Yanıtla
  • TUNÇ06: KESİNLİKLE HAKLI Kİ ALEXSİ SEVMEM ...KARIŞTIRCI AMA DOĞRU SÖZÜDE DESTEKLERİM...BREZİLYADA EN KÖTÜSÜ COMOLLİNİN ADAMLARINA BEŞ BASAR...ALEX YAPSIN TRANSFERİ BENCE... 9 2 Yanıtla
  • 1213: comolli yerine alex olsun 11 0 Yanıtla
  • akıl: HELAL OLSUN BE ALEKS SANA BİRKE DAHA ADAMLINI GÖSTERDİN KRALSIN 9 1 Yanıtla
  • FENER OL: Alex fenerbahçeye harika oyuncular bulur 1 e alır 100 e satarız.yakın zamanda fenerbahçe türkiyenin porto su olur 8 0 Yanıtla
  • sert: yine mi 100 oyuncu izlemiş bunlar? 0 0 Yanıtla
  • Galata cimbom kümeye: Galatasaraydan cacık bile olmaz başakşehir şampiyon 0 0 Yanıtla

Advertisement