Ali Bey Club Manavgat'ta - Son Dakika
Spor

Ali Bey Club Manavgat'ta

Ali Bey Club Manavgat\'ta

TTF 8.Senior Takım Şampiyonası 2013, Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç turizm bölgesinde bulunan Ali Bey Club tenis kortlarında başladı.

15.05.2013 13:32  Güncelleme: 13:45

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen TTF 8. Senior Takım Şampiyonası 2013, Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç turizm bölgesinde bulunan Ali Bey Club tenis kortlarında başladı. Şampiyonaya Türkiye genelinde 27 kulüpten 88 takım ve yaklaşık 460 tenisçi katılıyor.

Başhakemliğini Erkan Çağlayan ve Süpervizörlüğünü Ömer Levent Eralp'ın yaptığı turnuvada 17 hakem görev yapıyor. 6'sı erkek 3'ü bayanlarda olmak üzere toplam 9 kategoride toplam 965 karşılaşmanın oynanacağı şampiyonada maçlar ilk günden itibaren tempolu ve çekişmeli geçmeye başladı. Bayanlarda 30+, 40+ ve 50+; erkeklerde ise 35+, 45+, 50+, 55+, 60+ ve 65+ kategorilerinde tekler ve çiftler karşılaşmalarında Türkiye'nin en üst seviyedeki senyör oyuncuları oynadıkları maçlarda kıyasıya yarıştı.

Turnuva 15 Mayıs 2013 Çarşamba akşamı Oyuncu Gecesi ve 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü oynanacak finallerin ardından kupa ve madalya töreni ile son bulacak.

8. Senior Senyör Takım Şampiyonası'nda ETV, ATA (Mersin), Bursa DSİ, Hillside Club Etiler, Bahçeşehir Tenis S.K, Zonguldak Tenis İhtisas Kulübü, Adana Atlı Spor, Sakarya Su Sporları, Manavgat Tenis İhtisas Kulübü, Levent Tenis Kulübü, Kültürpark, TAÇ, GD Tenis İzmir, Crea Club Tenis, İzmit Tenis Kulübü, Mersin Tenis Yelken Yüzme ve Su Sporları İht, İzmir Tenis İht, Kemer Golf Country Club, Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü, Pamukkale Tenis Kulübü, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Külübü, MİLTAŞ, Yeşilyurt Spor Kulübü, Bodrum Golf ve Tenis, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları, Club Sporium, Gaziantep Tenis İhtisas yarışıyor.

ÜNLÜLER DE KATILIYOR

Şampiyonaya katılan ünlüler arasında dizi film oyuncusu Filiz Taçbaş, sanatçılar Ferhat Göçer ve Behzat Gerçeker, Eski Türk Tenis Milli takım Antrenörleri Engin Kratzer ve Erhan Oral, Nejat Müldür (Tenisin Paşa'sı) ile Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer A. Aras da bulunuyor.

Başhakem Erkan Çağlayan ve Süpervizör Ömer Levent Eralp, turnuvada tüm sporculara başarılar dileyerek; "Her yıl gerçekleştirdiğimiz bu turnuvaya katılım gün geçtikçe artıyor ve katılımcılar çok mutlu. Alibey Club Manavgat Tesisleri ve tenis kortları bu şampiyonalar için en ideal yer. Tüm sporculara başarılar diliyoruz" diye konuştular. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ali Bey Club Manavgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement