Andriy Shevchenko, Denys Boyko'yu Milli Takım Kadrosuna Aldı - Son Dakika
Spor

Andriy Shevchenko, Denys Boyko'yu Milli Takım Kadrosuna Aldı

Andriy Shevchenko, Ukrayna'nın başında ilk aday kadrosunu açıkladı, Beşiktaş kalecisine davet gönderdi.

26.08.2016 20:40

Ukrayna Milli Takımı'nın başına geçen Andriy Shevchenko, ilk kadrosunu açıkladı. 2018 Dünya Kupası elemelerinde 5 Eylül'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek olan Ukrayna'nın aday kadrosunda Türkiye'den de bir oyuncu yer aldı.

BOYKO SÜRPRİZİ

Shevchenko, İzlanda maçı için açıkladığı kadrosunda Beşiktaş kalecisi Denys Boyko'ya da davet gönderdi. Deneyimli file bekçisi, salı günü siyah-beyazlıların yaptığı idmanda sol uyluk adelesinden bir sakatlık geçirmişti.

SHEVCHENKO MERAKLA BEKLENİYOR

Ukrayna'nın gelmiş geçmiş en önemli futbolcularından bir tanesi olarak gösterilen Andriy Shevchenko'nun, ülkesinin milli takımının başında nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

KALECİLER

Andriy Pyatov, Nikita Shevchenko (Shakhtar Donetsk), Denis Boyko ( Besiktas).

SAVUNMACILAR

Artem Fedetskiy ( "Darmstadt) Olexandr Kucher, Yaroslav Rakitskiy, Bohdan Butko, Ivan Ordets Sergey Krivtsov (Shakhtar Donetsk), Yevhen Khacheridi (Dynamo Kiev), Paul Ksenzov ( Karpaty Lviv ), Edward Sobol ( Lugansk).

ORTA SAHALAR

Andrey Yarmolenko, Sergei Sydorchuk Sergey Fishing, Vitaly Buyalsky, Denis Garmash (Dynamo Kiev), Taras Stepanenko, Maxim Malyshev, Viktor Kovalenko (Shakhtar Donetsk), Alexander Karavaev Ivan Petryakov (Lugansk), Yevgen Konoplyanka (Sevilla) Roman Bezus ( St. Truiden), Vladlen Yurchenko (Bayer Leverkusen) Alexander Zinchenko (Manchester City), Evgeny Shakhov (PAOK).

FORVET

Roman Zozulya ( Betis), Yevhen Seleznyov (Shakhtar Donetsk), Artem Dovbyk Denis Balanyuk (Dnipro).

Andriy Shevchenko, Denys Boyko\'yu Milli Takım Kadrosuna Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Andriy Shevchenko, Denys Boyko'yu Milli Takım Kadrosuna Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement