Arena Açıldı - Spor ve Siyaset Dünyası Açılışta Buluştu - Son Dakika
Spor

Arena Açıldı - Spor ve Siyaset Dünyası Açılışta Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay'ın açılamaları Siyah-beyazlı takımın kaptanı Tolga Zengin'in açıklamaları TFF Başkan Vekili Ali Dürüst'ün açıklamaları FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik'in açıklamaları Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın açıklamaları Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın açıklamaları Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in açıklamaları Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın açıklamaları Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları Siyah-beyazlı takımın eski oyuncularından teknik direktör Ziya Doğan'ın açıklamaları Taraftarlar ile röportaj Vodafone Arena'nın açılış töreni Davetlilerin görüşleri Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, evlerine döndükleri için çok mutlu olduklarını vurgulayarak, "Artık evimize dönüyoruz.

10.04.2016 21:56

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay'ın açılamaları

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Tolga Zengin'in açıklamaları

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst'ün açıklamaları

FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik'in açıklamaları

Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın açıklamaları

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın açıklamaları

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in açıklamaları

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın açıklamaları

Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları

Siyah-beyazlı takımın eski oyuncularından teknik direktör Ziya Doğan'ın açıklamaları

Taraftarlar ile röportaj Vodafone Arena'nın açılış töreni

Davetlilerin görüşleri

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, evlerine döndükleri için çok mutlu olduklarını vurgulayarak, "Artık evimize dönüyoruz. Bu stat, hem Türk futbolu için hem de Beşiktaş için çok önemli. Mutluyuz. Hayırlısıyla bugünü geçirip, yarınki maçımıza bakacağız." açıklamasında bulundu.

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Tolga Zengin, dün Vodafone Arena'da ilk antrenmanı yaptıklarını anlatarak, "Taraftarımızla yarın buluşacağız. İnşallah Allah utandırmaz. Çok bekledik. Yaklaşık 3 sene oldu. Yıllardır bunu bekliyoruz." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst ise, stadın yapımında emeği geçenleri kutlayarak, "Yaptıranların eline sağlık. Böyle statlara ihtiyacımız var. Bu güzel statlar bize dostluğu getirecek. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Erzik: "Yarı Beşiktaşlıyım"

FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Beşiktaş'ta büyüdüğünü belirterek, "Yarı Beşiktaşlıyım." dedi.

TFF'de başkanlık görevi yaparken İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a çok kupa verdiğini belirten Erzik, "Beşiktaş'ta Çarşı'da büyüdüm. Şeref Stadı'nda ve İnönü Stadı'nda top oynadım. Dolayısıyla yarı Beşiktaşlıyım. Federasyon başkanıyken, rahmetli Süleyman Seba ile burada kupalar verdik. Rıza Çalımbay elimden çok kupa aldı. Heyecan doluyum. İnşallah Beşiktaş burada büyük başarılara imza atar." değerlendirmesinde bulundu.

Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Vodafone Arena'nın Türkiye'nin en güzel ve modern stadı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Stat, dünyanın en güzel lokasyonuna sahip. Türkiye'de böyle bir stadın açılması çok önemli. İnşallah Beşiktaş, uluslararası zaferler kazanır. Türkiye'de birçok yeni stat açıldı. Bunlar Türk sporunun ve futbol ekonomisinin ne kadar önemli yerlere geldiğini gösteriyor. Bütün zorluklara, imkansızlıklara ve saha sıkıntısına rağmen stadı bitiren başkan Fikret Orman'a ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz."

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da stadın yapımında emeği geçenleri kutlayarak, "Muhteşem bir stat oldu. Başkanımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu statta muhteşem futbol oynanacak ve Beşiktaşımız şampiyon olacak. Hem Beşiktaşımıza hem de Türk futboluna hayırlı olsun." diye konuştu.

Ali Şen: "Böyle bir stat dünyada çok az"

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Vodafone Arena'nın Beşiktaş'a hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Beşiktaş'a hayırlı uğurlu olsun. Fikret başkan son 2 yılını 20 yıl gibi geçirdi. Müthiş çalıştılar. Böyle bir stat dünyada çok az. İki kıtayı da görüyor." şeklinde görüş belirtti.

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de "Beşiktaş'ın ihtiyacı vardı. Fikret başkanı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." yorumunda bulundu.

Bir dönem Beşiktaş'ta futbol oynayan ve teknik direktörlük yapan Ertuğrul Sağlam, İnönü Stadı'nda çok güzel anılarının olduğunu belirterek, "Yıllarca İnönü Stadı'nda hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak çok güzel maçlar yaptık. Güzel anılarımız var. Yenilenmiş haliyle Türk futbolunun hizmetine sunulması önemli bir olay. İnşallah bundan sonraki dönemde hem Beşiktaş hem de milli takımımız, burada güzel zaferler kazanır." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın eski oyuncularından teknik direktör Ziya Doğan ise heyecanla yarınki Bursaspor maçını beklediğini kaydederek, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burada çok anımız var. Onun için heyecanla Bursaspor maçını bekliyorum. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok mutluyuz. Beşiktaş camiasına hayırlı olsun." açıklamasını yaptı.

Arena Açıldı - Spor ve Siyaset Dünyası Açılışta Buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arena Açıldı - Spor ve Siyaset Dünyası Açılışta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • üsküdarlı: Başkan kim ya beşiktaş taraftarındır. Yenisini seçeriz sorun değil. Biz başkanın doğruya doğru yanlışa yanlış diyenini severiz. Yalakayıda bozguncuyuda sevmeyiz. Bizde çarşı ruhu vardır, fitne fesat karıştırmayın. KARAKARTALIMIZ VE TARAFTAR GRUPLARIMIZ BEŞİKTAŞIN HALA SİMGESİDİR. 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Ne kadar yalaka bir başkan yahu 0 0 Yanıtla

Advertisement