Aslan'ın 7 milyon euroya aldığı Nelsson, beklentiyi karşılayamadı! Performansı soru işaretleri yarattı - Son Dakika
Spor

Aslan'ın 7 milyon euroya aldığı Nelsson, beklentiyi karşılayamadı! Performansı soru işaretleri yarattı

Galatasaray'ın yeni savunmacısı Victor Nelsson, çıktığı ilk 3 lig maçında beklentilere karşılık veremedi. 22 yaşındaki oyuncu Trabzonspor maçında 90 dakikada hiç top çalamadı, 4 kez top kaybı yaptı. Victor Nelsson'un performansı taraftar forumlarında tartışmaya neden oldu.

13.09.2021 16:29  Güncelleme: 16:35

Victor Nelsson'un son olarak Trabzonspor karşılaşmasında ortaya koyduğu futbol, bazı endişeleri beraberinde getirdi. Nelsson, Cornelius'un attığı golde kafa topuna çıkmadı, ofsaytı bozdu. İkinci devrede de bir pozisyonda topu ıska geçti.

İSTATİSTİKLERİ KÖTÜ

Nelsson'un istatistikleri de bir hayli kötü. 90 dakikada 0 top çalma, 4 top kaybı, 3 uzun topta 1 isabet, kazanılan 0 ikili mücadele ve 5 hava topu mücadelesinde 2 kazanma.

G.Saray'ın 7 milyon euroya aldığı Nelsson, tel tel dökülüyor! Performansı endişe yarattı

MARCAO'YU ARATTI

Luyindama'nın Marcao'nun yokluğunda performansını yükselttiği görülürken, Nelsson'un uyumsuzluğu dikkat çekti. Yorumcu Rıdvan Dilmen de Marcao'nun dönüşüyle Nelsson'un kulübeye çekileceği görüşünde. Webaslan ve Galatasaray Sözlük'te Nelsson'un performansı tartışma konusu oldu.

Aslan\'ın 7 milyon euroya aldığı Nelsson, beklentiyi karşılayamadı! Performansı soru işaretleri yarattı

Son Dakika Spor Aslan'ın 7 milyon euroya aldığı Nelsson, beklentiyi karşılayamadı! Performansı soru işaretleri yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement