Baliç, Dünya Kupası'nda Türklerin Desteğini Bekliyor - Son Dakika
Spor

Baliç, Dünya Kupası'nda Türklerin Desteğini Bekliyor

Baliç, Dünya Kupası\'nda Türklerin Desteğini Bekliyor

Bosna Hersek Yardımcı Antrenörü Elvir Baliç, Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası'nda Türkiye'nin desteğini istiyor.

06.12.2013 22:30  Güncelleme: 10:45

Futbolculuk döneminde Real Madrid'in yanı sıra Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Ankaragücü, Konyaspor ve İstanbulspor formalarını da giyen Baliç, yaptığı açıklamada, Brezilya 2014 Dünya Kupası'nda Arjantin, İran ve Nijerya ile F Grubu'nda mücadele edecek Bosna Hersek'in şansını değerlendirdi.

"İYİ HAZIRLANMAK BİZİM ELİMİZDE"

Bosna Hersek'in ne en iyi ne de en kötü kurayı çektiğini vurgulayan Baliç, ''Gerçek şu ki Arjantin grubumuzdaki en iyi takım. Grup ikinciliği için Nijerya ve İran ile zorlu maçlar oynayacağız. Dünya Kupası'ndaki ilk maçımıza en iyi şekilde hazırlanmak bizim elimizde'' diye konuştu.

Brezilya, Meksika ve Kamerun ile mücadele edecek Hırvatistan'ın çok zorlu bir gruba düştüğünü belirten Baliç, ''Komşumuz (Hırvatistan), kurada çok şanslı değildi" dedi.

"Keşke, Cezayir, Belçika ve Güney Kore ile aynı gruba düşseydik'' diyen Baliç, şunları kaydetti:

"İSTANBUL'DAN MARACANA'YA KADAR"

''O zaman gruptan çıkma adına daha fazla şansımız olurdu. Ancak yapacak bir şey yok. Kura, böyle olmasını istedi. Dünya Kupası'nda mücadele edecek olmamız, bizim için başlı başına harika bir olay. Taraftarlarımızın bize büyük bir destek vereceğini biliyoruz. Keşke, 2014 Dünya Kupası, Bosna Hersek'e daha yakın bir ülkede düzenlenseydi. O zaman statlar, bizim taraftarlarımızla dolardı. Uzaklığa rağmen, birçok taraftarımızın destek için Brezilya'ya geleceğine eminim. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca insan bize destek olacak. İstanbul'dan Maracana'ya kadar Bosna Hersek desteklenecek."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Baliç, Dünya Kupası'nda Türklerin Desteğini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement