Başbakan'ı Eleştiren Uğur Meleke'nin Görevine Son Verildi - Son Dakika
Spor

Başbakan'ı Eleştiren Uğur Meleke'nin Görevine Son Verildi

Başbakan\'ı Eleştiren Uğur Meleke\'nin Görevine Son Verildi

Dün akşam CNN Türk'te Başbakan'ı sertçe eleştiren Spor Yazarı Uğur Meleke'nin Milliyet Gazetesindeki görevine son verildi.

04.03.2014 12:58  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor yorumcusu Uğur Meleke, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fenerbahçe kongresini etkilemeyi amaçladığı iddia edilen ses kayıtlarını değerlendirmişti. Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programında gündeme ilişkin konuları değerlendirirken Başbakan Erdoğan hakkında kullandığı sert sözler sonrasında Milliyet Gazetesi'ndeki görevine son verildi.

UĞUR MELEKE NE DEMİŞTİ ?

Başbakan Erdoğan'ın Fenerbahçe'de etkin olmak istiyorsa bunun yolunun kendisinin her defasında işaret ettiği sandıktan geçtiğini ifade eden Uğur Meleke, "Başbakan Fenerbahçe'de etkili olmak istiyorsa başkanlığa adaylığını koyar ve seçime girer. Bunun yolu kendisinin de her defasında işaret ettiği gibi sandıktan geçiyor" şeklinde konuştu.

"AZİZ YILDIRIM DAHA NET KONUŞMALI"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da eleştiren Meleke, "Aziz Yıldırım her defasında en temiziz diyenden daha temiz olduklarını iddia ediyor. Bu işin grisi beji olmaz ya siyahsın ya beyaz. Aziz Yıldırım daha net konuşmalı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Başbakan'ı Eleştiren Uğur Meleke'nin Görevine Son Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement