Beşiktaş, Bryan Ruiz'in Transferini Bitirdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Bryan Ruiz'in Transferini Bitirdi

Beşiktaş, Fulham'da forma giyen Bryan Ruiz'le ve kulübüyle anlaştı. Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcuyu İstanbul'a davet etmek için Lanzini'den gelecek haberi bekliyor.

07.08.2014 16:49  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyenord'u yenerek gözünü yarın çekilecek kuraya diken Beşiktaş, bir taraftan da transfer için temaslarını yoğunlaştırdı.

BRYAN RUIZ, İSTANBUL'A GELMEYE HAZIR

Londra'da Bryan Ruiz için Fulham kulübüyle ve de Kosta Rikalı oyuncuyla masaya oturan futbol komitesi üyesi Erdal Torunoğulları'nın bu transfer için taraflarla el sıkıştığı ortaya çıktı. Ödeme planlarının bile belli olduğu, bu görüşme sonrası istanbul'a gelen Torunoğulları, başkan Fikret Orman'a kapsamlı bir rapor sundu.

"LANZINI'Yİ BİRAZ DAHA BEKLEYELİM"

Torunoğulları'na teşekkür eden Orman'ın"Bir iki gün daha Lanzini için bekleyelim, eğer olumlu yanıt gelmezse en geç pazartesi ya da salı günü Ruiz'i İstanbul'a davet edelim"şeklinde konuştu.

Bu arada Feyenord'u eleyerek UEFA'dan 2.6 milyon Euro kazanan Beşiktaş bu parayı Gökhan Töre'nin transferinde kullanacak. Rubin Kazan'a 2.5 milyon Euro nakit ödeme yapacak olan Beşiktaş, bir iki gün içerisinde bu transferi sonuçlandırıp Gökhan'ı antrenmanlara çıkması için Nevzat Demir tesislerine davet edecek.

LINNES, ERDEM ÖZGENÇ VE SEFA YILMAZ DA SIRADA

Beşiktaş ayrıca Norveç'in Molde takımında oynayan Martin Linnes için de temaslarını yoğunlaştırırken bu futbolcunun yanı sıra Erdem Özgenç ve Sefa Yılmaz için de görüşmelerini sürdürüyor.

SIVOK VE HOLOSKO KİRALIK GİDİYOR

Beşiktaşlı yöneticilerin son olarak stoper mevkine bir takviye yapmayı planladıkları ve bu transferler tamamlandıktan sonra Tomas Sivok ve Filip Holosko'yu kiralık göndermeyi düşündükleri belirtildi.

BILIC'TEN FUTBOLCULARA TEBRİK

Beşiktaş'ta kampı iyi değerlendirip son iki resmi maçta ilk 11 de oynayan Mustafa Pektemek, Kerim Frei ve Ersan Gülüm'e teşekkür eden teknik direktör Slaven Bilic, "Sizi kutluyorum gerçekten çok iyi örnek oldunuz. Sizler gibi çok iyi performanslar gösteren İsmail Köybaşı ve Cenk Gönen de formayı alacak ve bize büyük katkılar sağlayacak" ifadeleri kullandı.

Beşiktaş, Bryan Ruiz\'in Transferini Bitirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Bryan Ruiz'in Transferini Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement