Beşiktaş'ın Antalya Kampı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Antalya Kampı

Beşiktaş\'ın Antalya Kampı

Milli maç nedeniyle lige verilen arada kamp için Antalya'da bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, Alanyaspor ile hazırlık maçı yapmak amacıyla ilçeye geldi.

11.10.2012 13:20

Milli maç nedeniyle lige verilen arada kamp için Antalya'da bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, Alanyaspor ile hazırlık maçı yapmak amacıyla ilçeye geldi.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Alanyaspor ile özel maçta karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, takımla ilçeye gelen kulübün yönetim kurulu üyesi Seyit Ateş, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Seyit Ateş, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak Beşiktaş sevgisini yaymaya çalıştıklarını vurguladı.

İnsanları Beşiktaş ile buluşturmak için hazırladıkları proje kapsamında Kırklareli, Nevşehir ve Niğde'ye gittiklerini bildiren Ateş, " Akdeniz'in incisi Alanya'da olmaktan son derece memnunum" dedi.

Seyit, daha sonra Kaymakam Özdemir'e Beşiktaş forması hediye etti.

Forma için teşekkür eden Kaymakam Özdemir, "Fenerbahçe taraftarıyım. Alanyaspor ile Beşiktaş arasındaki maçın dostluk havasında geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Seyit Ateş, ardından Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nu da ziyaret ederek Beşiktaş forması hediye etti.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Antalya Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement