Beşiktaş'ın Avusturya Kampı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Avusturya Kampı

Beşiktaş\'ın Avusturya Kampı

Teknik direktör Bilic, futbolculara izin verdi Teknik ve idari personel ile bazı futbolcular İtalya'nın Venedik kentine gitti

28.07.2013 14:21

Yeni sezon hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Avusturya'nın Lienz kasabasında sürdüren Beşiktaş'ta, teknik direktör Slaven Bilic, futbolculara gün boyu izin verdi.

Bilic, yoğun kamp programı ve aşırı sıcaklar nedeniyle yorgun düştükleri belirtilen futbolcularla, teknik ve idari personeli bugün için serbest bıraktı.

Teknik ve idari personelle bazı futbolcuların, kamp bölgesine yaklaşık 300 kilometre uzaklıktaki İtalya'nın Venedik kentine, bazı futbolcuların ise Lienz kasabasındaki doğal park ve göller bölgesine gittiği öğrenildi.

Avusturya'da yapılan hazırlık maçlarında 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik alan Beşiktaş, 2 Ağustos Cuma günü sona ermesi beklenen kamp kapsamında bir hazırlık maçı daha yapacak. Beşiktaş, 31 Temmuz Çarşamba günü kamp bölgesindeki Dolamiten Stadı'nda Sırbistan'ın Cukaricki takımıyla karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, kampı son gününde ise Villach kentindeki Lind Stadı'nda Arnavutluk'un Laçin ekibiyle karşılaşacak.

Beşiktaş, burada yaptığı hazırlık maçlarında sırasıyla İngiliz Queens Park Rangers'a 1-0 yenildi, Bundesliga takımlarından Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı, Azerbaycan'ın Simuq takımını 2-1 yendi ve son olarak İngiltere Premier Ligi takımlarından Southampton'a 3-1 mağlup oldu. - Tirol

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Avusturya Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement