Beşiktaş zaferiyle start verdi! İlk maçına çıkan Emre Belözoğlu'nun gol sevinci dikkat çekti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş zaferiyle start verdi! İlk maçına çıkan Emre Belözoğlu'nun gol sevinci dikkat çekti

Aykut Kocaman'dan sonra koltuğu devralan Emre Belözoğlu, kariyerine Beşiktaş zaferiyle başladı. Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederken takımın performansı tam not aldı. 40'ta Okaka'dan gelen ilk gol sonrası Belözoğlu duygusal bir sevinç yaşadı. Tribüne genç hoca, golü eşine ve çocuğuna armağan etti.

16.10.2021 09:14  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir, yeni hocası Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyetle sahadan ayrıldı. 3-2'lik zaferde gollerin 2'sini Okaka kaydetti, diğer sayı iseGulbrandsen'den geldi.

DİĞERİ DE FENER ZAFERİ

Başakşehir bu sezon üçüncü galibiyetini aldı. Diğer 3 puan yine bu statta Fenerbahçe maçında gelmişti. O zaman takımın başında Aykut Kocaman vardı.

İlk maçına çıkan Emre Belözoğlu'nun gol sevinci dikkat çekti

TARAFTARLARA KARŞILIK VERDİ

Emre Belözoğlu, ilk maçına büyük destekle çıktı. Başakşehir taraftarları Emre Belözoğlu'nu maç önü tribünlere çağırdı. Maç boyunca da destek tezahüratları yaptı. Belözoğlu karşılaşmanın ardından tribünlere gidip selam verdi.

İlk maçına çıkan Emre Belözoğlu'nun gol sevinci dikkat çekti

AİLESİNE ADADI

Emre Belözoğlu, gelen ilk golde büyük sevinç yaşadı. O anları tribündeki ailesiyle paylaştı. Emre Belözoğlu ilk golü tribündeki eşine ve çocuğuna armağan etti.

Beşiktaş zaferiyle start verdi! İlk maçına çıkan Emre Belözoğlu\'nun gol sevinci dikkat çekti

Son Dakika Spor Beşiktaş zaferiyle start verdi! İlk maçına çıkan Emre Belözoğlu'nun gol sevinci dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement