Burdisso: Hayalim Gerçek Oldu - Son Dakika
Spor

Burdisso: Hayalim Gerçek Oldu

Burdisso: Hayalim Gerçek Oldu

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Guillermo Burdisso, sarı-kırmızılı takıma transfer olmasından ötürü çok mutlu olduğunu söyledi.

04.02.2014 22:00

Galatasaray'ın Boca Juniors'tan transfer ettiği savunma oyuncusu Guillermo Burdisso, ilk açıklamalarını yaptı.

GS TV'ye konuşan Arjantinli futbolcu, sarı-kırmızılı takıma olan transferinin çok ani geliştiğini belirtirken, "Çok mutluyum. Her futbolcu gibi benim de hayalimde büyük bir takımın formasını giymek vardı. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok memnunum. Ayrıca Roberto Mancini'ye de beni istemesinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

FENERBAHÇE DERBİSİ...

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyi çok istediğini ve bir an önce takımına yardım etmek istediğini de belirten Burdisso, Fenerbahçe derbisi hakkında sorulan soruya ise şöyle yanıt verdi: "Boca Juniors - River Plate derbilerinden bu tip maçlara alışığım. Bu derbi de sadece Türkiye'de değil tüm dünyada bilinen bir derbi. Eğer o maçta hocam şans verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

Burdisso, önceliğinin doğal olarak iyi savunma yapmak olduğunu ancak ileri çıkıp gol aramayı da sevdiğini belirtirken, iyi bir performans sergileyip sezon sonundaki opsiyon yardımıyla kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Burdisso: Hayalim Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement