Burdur'da Çocuklara Yönelik Uçurtma Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Burdur'da Çocuklara Yönelik Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik Uçurtma Şenliği düzenlendi. Etkinliğe Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, öğretmenler, öğrenciler ve polisler katıldı. Çocuklar, polislerle birlikte uçurtma uçurmanın yanı sıra çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirdi. İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, etkinliğin Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün ÇOGEP projeleri kapsamında gerçekleştirildiğini belirtti ve bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

17.10.2023 16:42

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik Uçurtma Şenliği düzenledi.

Göl Polis Dinlenme Tesisinde düzenlenen etkinliğe Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, öğretmenler, öğrenciler ve polisler katıldı. Uçurtma Şenliği'nde öğrenciler, polislerle eğlenceli vakit geçirdi.

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Bugün Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzün ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projeleri kapsamında yürüttüğü faaliyet için buradayız. Yaklaşık 6 aydır süregelen bir faaliyetler bütünümüz var. 12- 15 yaş arası öğrencilerimizden sosyal, ekonomik açıdan yoksunluk içerisinde olan öğrencilerimizi hayata daha iyi hazırlayabilmek, eğitime daha iyi adapte edebilmek için, sorun ve problemlerini biz büyükleriyle birlikte aşabilmelerini sağlamak için ÇOGEP projeleri yürütüyoruz. Bu proje kapsamında yaklaşık 100 tane okul çocuğumuzun değişik aktiviteler, değişik dönemlerde değişik kurslar, değişik sportif faaliyetler ve nihayetinde de bugün gelinen noktada bir aşamasında da uçurtma şenliği kısmına geldik. Sayın Valimiz ve diğer paydaş kuruluşlar ve kurum müdürlerimizle birlikte çocuklarımızın bu sevincine ortak olduk. Bu faaliyetlerimiz devam edecek. Devletimizin imkanlarını çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için kullanacağız dedi.

Çocuklar polislerle uçurtma uçurmanın yanı sıra çeşitli oyunlarda oynayarak eğlenceli bir gün geçirdi.

Burdur\'da Çocuklara Yönelik Uçurtma Şenliği Düzenlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Burdur'da Çocuklara Yönelik Uçurtma Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement