Cengiz çok iddialı! İlk sözlerini G.Saraylılar pek beğenmeyecek - Son Dakika
Spor

Cengiz çok iddialı! İlk sözlerini G.Saraylılar pek beğenmeyecek

Fenerbahçe, transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Cengiz Ünder'i İstanbul'a getirdi. Ünder, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiği için heyecanlı olduğunu belirtti ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için geldiğini söyledi.

12.08.2023 22:29  Güncelleme: 22:40

Transferin bomba takımı Fenerbahçe, transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a açıkladığı Cengiz Ünder İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu ilk açıklamalarıyla taraftarı heyecanlandırdı.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM"

Havalimanında açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, "Kendimi çok heyecanlı ve çok gururlu hissediyorum, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Edin Dzeko ile transfer sürecimde çok konuştuk. Roma'da birlikte güzel günler geçirdik. Burada ona yine çok gol attıracağım" ifadelerini kullandı.

"ÖZGÜVENİM YÜKSEK"

"Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim." diyen milli oyuncu, "Avrupa'da 7 yıl geçirdim. Menajerime, Türkiye'ye dönmek istediğimi söyledim ve geldim. Özgüveni yüksek bir futbolcuyum, sahaya çıktığımda bunu herkese göstereceğim" dedi.

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO

Sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu bu transfer için Marsilya'ya 15 milyon euro, Cengiz Ünder'e ise 2.5 milyon euro maaş ödeyecek.

30 GOLE KATKI VERDİ

2025 yılına kadar Marsilya ile sözleşmesi devam eden Cengiz Ünder, Fransız ekibinde çıktığı 93 maçta 18 gol atarken, 12 de asist yaptı.

Cengiz çok iddialı! İlk sözlerini G.Saraylılar pek beğenmeyecek
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Cengiz çok iddialı! İlk sözlerini G.Saraylılar pek beğenmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mevlut Turmus: Hos geldin Fenerbahçe ye kardesim!! Sanada FB veya BJK yakisirdi. Gs ye gitseydin f. Lere katilmis olacaktin oda sana yakismazdi! 4 5 Yanıtla
  • Talip Konyali: BÜYÜK LOKMA YUT...AMA BÜYÜK LAF ETME...SON GÜLEN İYİ GÜLER..CENGO 2 4 Yanıtla
  • Alperen Umut: Lan cengiz 3 kuruşa karekterini satma adam gibi konuş 2 4 Yanıtla
  • Ahmet Zeki YEŞİLYURT: Sağlık kontrolünden geçmediği nasılda belli :) 0 0 Yanıtla

Advertisement