Chelsea için teklif süreci sona erdi, Bayrak teklif vermedi: Yanlış anlaşılma olmuş - Son Dakika
Spor

Chelsea için teklif süreci sona erdi, Bayrak teklif vermedi: Yanlış anlaşılma olmuş

Chelsea'yi satın almak için ilk teklifler verildi ancak aralarında günlerdir kulübe talip olduğunu söyleyen iş insanı Muhsin Bayrak'ın olmadığı görüldü. Kulüp için üç teklif kaydedildi. Bunlar, Amerikan beyzbol takımı Chicago Cubs'ın sahibi Ricketts ailesi, siyasetçi ve eski madalyalı olimpiyat oyunları sporcusu Lord Coe'nin olduğu bir konsorsiyum ve emlak yatırımcısı Nick Candy'nin liderliğinde başka bir gruptan geldi.

19.03.2022 13:03  Güncelleme: 13:11

Rus milyarder Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'yi 27 Şubat'ta satışa çıkarmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçen Bitlisli Mutki Aşireti'nin liderlerinden iş insanı Muhsin Bayrak, Reuters'a açıklamalarda bulunmuştu.

Chelsea için teklifler yapıldı! Aşiret lideri büyük yanlışlık sebebiyle listede yok

TEKLİF VERMEDİ

NTV'deki habere göre; AB Grup Holding'in başındaki Muhsin Bayrak, Chelsea futbol kulübünün alımı öncesinde Abramoviç'in onayını beklediklerini belirtmişti. Chelsea'yi satın almak için teklifler verilirken, günlerdir kulübe talip olduğunu söyleyen Muhsin Bayrak'ın teklif vermediği öğrenildi.

Chelsea için teklifler yapıldı! Aşiret lideri büyük yanlışlık sebebiyle listede yok

"TESLİM GÜNÜNE YETİŞMEDİ"

Reuters'a konuşan Muhsin Bayrak, teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini ve bunun prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti. Bayrak, 'çok üzgün' olduğunu dile getirdi.

YANLIŞ ADRESE MAİL ATILMIŞ

?AB Group'un avukatları, ABD yatırım bankasına teklif vermek yerine genel bir e-posta adresi kullanarak İngiltere Dijital, Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçti. Bu sebeple Muhsin Bayrak listede yer almadı.

ÜÇ TEKLİF VAR

Chelsea'yi satın almak için üç teklif verildi. Bunlar, Amerikan beyzbol takımı Chicago Cubs'un sahibi Ricketts ailesi, siyasetçi ve eski madalyalı olimpiyat oyunları sporcusu Lord Coe'nin olduğu bir konsorsiyum ve emlak yatırımcısı Nick Candy'nin liderliğinde başka bir gruptan geldi.

Chelsea için teklif süreci sona erdi, Bayrak teklif vermedi: Yanlış anlaşılma olmuş

Son Dakika Spor Chelsea için teklif süreci sona erdi, Bayrak teklif vermedi: Yanlış anlaşılma olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bulent Cebeci: Balon muhsin ne oldu atıp tutuyordun 3 0 Yanıtla
  • Şükrü Abanoz: Adam güzel reklamını yaptırdı bedavadan günlerdir. Bizde yedik yanlış yere mail atmışlar. 2 0 Yanıtla
  • Güneş Özkaynak: Boşversenize. Sallayayım birşeyler reklamım olsun dediniz işe de yaradı 1 0 Yanıtla
  • Ergin Yıldız: :)))))))))))) 0 0 Yanıtla

Advertisement