Derbi sonrası Fatih Terim'i kızdıran 3 pozisyon belli oldu - Son Dakika
Spor

Derbi sonrası Fatih Terim'i kızdıran 3 pozisyon belli oldu

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim karşılaşmada kırmızı kart görürken, maç sonunda hakem yönetimine sert çıktı. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarının damga vurduğu maçta, dikkat çeken 3 pozisyon Terim'i isyan ettirdi.

23.11.2021 17:14  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasarayson dakika golüyle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Fatih Terim'in hakem Halil Umut Meler'e itirazları dikkat çekerken deneyimli hocayı çileden çıkaran 3 pozisyon yaşandı.

FENERBAHÇE'NİN GOLÜNDEN ÖNCE FAUL BEKLENTİSİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i Fenerbahçe maçında sinirlendiren pozisyonlardan ilki Fenerbahçe'nin golünden önce yaşandı. İrfan Can'ın Kerem Aktürkoğlu'na faul yaptığını düşünen deneyimli hoca, VAR'ın neden bu pozisyonu incelemediğine isyan etti.

Derbide Fatih Terim'i kızdıran 3 pozisyon belli oldu
Görüntü: beIN Sports

NEDEN AVANTAJA BIRAKMADI?

Terim'i oldukça sinirlendiren bir diğer an ise Tisserand'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda Diagne'nin potansiyel penaltısının kesilmesi. Sarı-kırmızılıların atağında avantajı oynatmayan hakem Halil Umut Meler'e oldukça sinirlenen Terim, oyunun durdurulmasına tepki gösterdi.

Derbide Fatih Terim'i kızdıran 3 pozisyon belli oldu
Görüntü: beIN Sports

SERDAR DURSUN'UN POZİSYONUNDA PENALTI BEKLEDİ

Terim'i isyan ettiren bir diğer pozisyon olarak ise 90+7. dakikada Serdar Dursun'un Berkan Kutlu'ya yaptığı müdahale sonrası penaltı kararının çıkmaması ve karşılaşmada son düdüğün çalması dikkat çekiyor.

Derbide Fatih Terim'i kızdıran 3 pozisyon belli oldu
Görüntü: beIN Sports
Derbi sonrası Fatih Terim\'i kızdıran 3 pozisyon belli oldu

Son Dakika Spor Derbi sonrası Fatih Terim'i kızdıran 3 pozisyon belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Emir Emir: Alıştınız Diagnenin Rize oyuncuları biçe biçe attığı gol gibi her maçı hakemler ile oynamayı bu maçta aynı beklentiler boşa çıkınca kudurdu beyefendi. 63 58 Yanıtla
  • Resul Bey: Keremin buzzz gibi faulünü vermeyip gole sebebiyet vermiştir hakem, diğerleri tartışılır..Yazık olmuştur.. 39 16 Yanıtla
  • Kamp Yerleri: Ego lego oldu fatihaa okuyunnn 0 0 Yanıtla

Advertisement