Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Atıl Durumdaki Alanı Parka Dönüştürdü - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Atıl Durumdaki Alanı Parka Dönüştürdü

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Atıl Durumdaki Alanı Parka Dönüştürdü

Bağcılar Mahallesi'nde bulunan 29 bin metrekarelik alan, Bağlar Belediyesi tarafından çok amaçlı bir parka dönüştürüldü. Parkta çocuk oyun alanları, futbol sahası, fitness salonu, piknik ve dinlenme alanları gibi özellikler yer alıyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, projenin vatandaşlardan gelen talep üzerine hayata geçirildiğini ve ilçeye nefes aldıran bir proje olduğunu belirtti.

18.01.2024 10:08

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, yıllardır atıl durumda bulunan 29 bin metrekarelik alanı çok amaçlı parka dönüştürdü.

Bağcılar Mahallesi Yeni Hal karşısında yer alan 29 bin metrekareden oluşan park projesi, Bağlar Belediyesi tarafından hayata geçirildi. Park projesinde çocuk oyun alanları, futbol sahası, fitness salonu, piknik ve dinlenme alanları gibi özellikler yer alıyor.

Parkın çok amaçlı modern bir projeye çevrilmesi yönünde vatandaşlardan gelen talep olduğunu söyleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, titiz çalışma ile projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Beyoğlu, "Bu bölgede buna ihtiyaç vardı. Vatandaşlarımızın böyle bir talebi vardı. Güzel bir proje ile bunu başardık. İlçemize ve halkımıza nefes aldıran, huzur veren bir proje olduğu için biz de mutlu olduk" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Atıl Durumdaki Alanı Parka Dönüştürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement