Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ve Arda Turan, Marmaris'te buluştu - Son Dakika
Spor

Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ve Arda Turan, Marmaris'te buluştu

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan ve tatilini Türkiye'de sürdüren Edin Dzeko Marmaris'te buluştu. Edin Dzeko'nun adı sıklıkla Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyordu. Tatilini Türkiye'de sürdüren Dzeko'nun önce Yasin Öztekin ardından Arda Turan'la buluşması, transfer dedikodularını kuvvetlendirdi. Edin Dzeko'nun menajerinin Türkiye'de transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi.

06.06.2021 12:05  Güncelleme: 12:19

Eşiyle birlikte geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen 35 yaşındaki deneyimli golcünün sosyal medyada paylaşılan görüntüleri heyecan yaratmıştı. Tatil için eşi Amra Dzeko ile birlikte Marmaris'e giden yıldız futbolcu Galatasaraylı Arda Turan ile bir araya geldi. Arkadaş grubuyla birlikte poz veren Dzeko'nun Arda ile yan yana olması transfer iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Arda Turan, dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ile Marmaris'te bir araya geldi

TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR

Roma ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Edin Dzeko'nun bir süre daha Marmaris'te kalacağı ve bu sırada menajerinin transfer temaslarında bulunacağı belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon Roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan Dzeko, 13 gol atarken,5 de asist yaptı. Kariyerinde Manchester City, Wolfsburg gibi kulüpler bulunan Edin Dzeko'nun Türkiye'ye transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ve Arda Turan, Marmaris\'te buluştu

Son Dakika Spor Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ve Arda Turan, Marmaris'te buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferit Yürük: Hani nerde sosyal mesafe... Bu covid sadece fakir içinmi anlamış değilim, Gariban balkonda parası olan heryerde 41 3 Yanıtla

Advertisement