Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e çok konuşulacak sözler! - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e çok konuşulacak sözler!

Galatasaray deplasmanda Göztepe'ye 2-1 mağlup olurken, mücadeleyi değerlendiren eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için çok sert ifadeler kullandı.

22.12.2019 12:20  Güncelleme: 12:23

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın deplasmanda 2-1 kaybettiği Göztepe maçını değerlendirdi.

Erman Toroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan noktalar şöyle;

Galatasaray piknik futbolu oynuyor. Halı sahada gibi oynuyorlar. Falcao da yok ortada, ısınamadı maça. Topu almak için baskı yapman lazım, Galatasaray'da biri basıyor, biri basmıyor.

"ARDA TURAN KURTARIR"

Galatasaray'da Arda Turan gelirse farkı kapatır! Korner atar, gol atar, gider kafa atar, kapatır hocam! Galatasaray haftaya da Antalya ile oynayacak.

"BELHANDA OYUNDA YOK"

Göztepe, Galatasaray'a göre daha şekilli, belli. Younes Belhanda oyunda yoktu, Galatasaray 10 kişi oynadı. Belhanda, Galatasaray'da işini bitirmiş. Oynuyor da öylesine oynuyor. Adam, G. Saray'da oynamak istemiyor, kırılmış. Ne halt yapmış da kırılmış! Türkiye'yi beğenmiyorlar. Gidecek adam, Fatih Terim de ara gazı veriyor 'Hadi koçum' diye. Selçuk İnan'la da arası iyi.

"GALATASARAY İÇİN LİG BİTTİ"

Galatasaray için lig bitti. Bu kafayla bu iş gitmez. Anladığım kadarıyla yönetimin Fatih Terim'e gücü yetmiyor.Galatasaray takımı takım falan değil ya. Mahalle takımı gibi top oynuyorlar. Bu Galatasaray 2-1 galip olduğuna dua etmeli.

"SEN KAFADAN KAYBETMİŞSİN MAÇI"

Ömer Bayram, Galatasaray'ın futbolcusu değil. İyi bir yedek olur. İyi çocuk, efendi çocuk iyi mücadele ediyor. Galatasaray orta sahası Ömer-Selçuk, sen kafadan kaybetmişsin maçı.

"KAFASINI DEĞİŞTİRMESİ LAZIM"

Fatih Terim, bu kafayla Galatasaray'da devam ederse seneye de bir şey yapamaz. Galatasaray'ın kafasını değiştirmesi lazım. Fatih Terim'in kafasını değiştirmesi lazım. Egolarınla kavga edersen bu işi yapamazsın Fatih Terim.

"MİLLETLE DALGA MI GEÇİYORSUN"

Tarihle yaşanmaz. Sen dalga mı geçiyorsun milletle? Birkaç kişinin ayağı kırılırsa Selçuk İnan oynar. Sen bu Selçuk ile anlaşma yaptın yönetimi de zora bıraktın. Kıyakçılığın sonu ayakçılıktır.

"HERKES SENİ SEVMEYE MECBUR MU?"

Fatih Terim maçta değil ya, başka maçımı seyretti acaba. Fatih Terim hep aynı hikayeleri konuşuyor. Sen Galatasaray teknik direktörü olarak sana kim merhaba demiş bana ne. Herkes seni sevmeye mecbur mu? Uçuyorsun hocam sen.

"TERİM'İ SALLAMIYORLAR"

Galatasaraylı topçuların bir kısmı Fatih Terim'i sallamıyor. Eğer Fatih Terim, Galatasaray'ı seviyor, iyiliğini istiyorsa istifa etmesi lazım. Bu sene Fatih Terim'le gitmez. Seneye de gitmez. Ben hakemi çok beğendim, kimse ağlamasın. Fatih Terim'in şu maçta kart istemesi acizliktir.

"FATİH TERİM AĞLAMA"

Fatih Terim ağlama, sen daha çok faul yapmışsın, adamlar senin 2 katın sarı kart görmüş. Böyle yakalanırsın, ne anlatıyorsun sen ya?

"UÇAK AŞAĞI DÜŞÜYOR FARKINDA DEĞİL"

Fatih Terim uçuyorsun ama türbülansta gidiyorsun uçak gibi. Uçağın içindekiler korkulu anlar yaşıyorlar. Terim pilot, arkaya hava çok güzel diyor, çok iyi gidiyoruz, siz bakmayın sallandığımıza diyor. Uçak aşağı doğru iniyor, farkında değil.

Erman Toroğlu\'ndan Fatih Terim\'e çok konuşulacak sözler!

Son Dakika Spor Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e çok konuşulacak sözler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • FATİH ALTUNDİŞ: ADAM HAKLI......HAFTALARDIR AĞLIYOR.....MAĞDUR EDEBİYATI.....GÜLE GÜLE TERİM..... 17 2 Yanıtla
  • selocan: fatih terimin sözleşmesini yenileyelim lütfen 49 yıllık olsun geride kalanlar magdur olmasın ey terim 13 0 Yanıtla
  • FENERLAND: Erman TOROĞLU : Fatih Terim ağlama, sen daha çok faul yapmışsın, adamlar senin 2 katın sarı kart görmüş. Böyle yakalanırsın, ne anlatıyorsun sen ya? HAHAHAHAAAAAA 3 1 Yanıtla
  • ali: yuh! erman hoca da arda severliğe başlamış. yazıklar olsun! bara gider . silah çeker. kafa atar. iyi para ezer. tam cinconun aradığı adam 0 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: ADAM ÇOK HAKLI ...UÇAK DÜŞTÜ HOCA BOM OLDU....AH ALMIYCAKSIN BAK BAŞAKŞEHİRE GENE AYNI YERİNDE SEN ?? ŞİMDİ YUMRUK FALAN DA SÖKMEZ ARTIK....YA ŞU SELO DAN HABER YOKMU ? ADAM O ZAMAN BİTİRDİ BUNU FARKINDA DEĞİLLER.. 1 0 Yanıtla
  • YENİ ŞARKI: Terim AĞLAMA muhtemeşem parça sevdim.. knock knock terime kapı gözüktü :)) 1 0 Yanıtla
  • LAZİKO: Hormonlu kabak ayda,yılda bir doğru laf etti 1 0 Yanıtla
  • Ank06: Ben bir Galatasaraylı olarak fatih terim gs'ye daha fazla zarar vermeden istifa etmesi lazım GS mahalle takımı gibi oynuyor fatih terim hala geçmişte yaptıklarını anlatıyor.rüya bitti uyan aldığın parayı hak etmiyorsun takıma daha fazla zarar verme oyuncuları suçlama yeter artık 0 0 Yanıtla
  • Kral hep çıplak : Geçen yıl 16 maç 26 puan Bu yıl 16 maç 24 puan alınan puanların çoğu şansına iki yıldır Avrupa da rezil olunmuş Neymiş ocak ayı madem ocak ayında Yen'i gelenler takımı kurtaracak sen ne iş yaparsın Yeter artık Term takımı rahat bırak birdahada gelmemek üzere defol git 0 0 Yanıtla
  • Davut Doğrucu: Terim, Denizli, Avcı bunların dönemi geçti. Şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek gonderilmeliler. Şimdi Çalımbay, Buruk, Palut zamanı. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement