Erol Bulut, Göztepe maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdi - Son Dakika
Spor

Erol Bulut, Göztepe maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdi

Göztepe maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un açıklamaları gündeme oturdu. Bulut, Göztepe maçı öncesinde yayıncı kuruluşla ilgili sert ifadeler kullandı.

21.02.2021 18:58  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayıncı kuruluş ile Fenerbahçe arasındaki buzlar erimiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut Göztepe maçı öncesinde yayıncı kuruluşa

Yayıncı kuruluşun tutumunundeğişmediğini söyleyen Bulut, "Yayıncı ile ilgili sıkıntılar var. Fenerbahçe olarak adımımızı attık ama yayıncının tutumunu, bize adım atılmadığını gördük. Geçen hafta maçtan sonra stüdyoda yapılan açıklamalar, Kemal Ademi'nin kaçırdığı pozisyon ile ilgili açıklama olmuştu. Rica ediyoruz yayıncıdan ve stüdyodaki arkadaştan, neyi kastediyor, ima ediyor. Bilmek isteriz. Bizim adımı atmamıza rağmen yayıncının üst düzey yöneticisi tehdit edici açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'yi hiç kimse, hiçbir şekilde tehdit edemez, hiç kimse! Fenerbahçe en ağır şekilde karşılık verir. Maalesef bu duruma geldi. Türk futbolunu bir yere getirmeye çalışıyoruz hep birlikte. Başta yayıncı kuruluşun bunun başlangıcını yapması gerekirdi. Türk futbolunu nereye getirdiklerini bir düşünsünler." ifadelerini kullandı.

GÜNTEKİN ONAY: "ADEMI F.BAHÇE OYUNCUSU DEĞİL"

Güntekin Onay ise ardından Kemal Ademi için yaptığı yorumla ilgili, "Siz ne demek istediğimi çok iyi biliyorsunuz. Hayatımda hiçbir oyuncuyu, Erzurum'da iki hafta önce kırmızı kart gören oyuncuyla ilgili de bir şey demek istedim. Ademi ilk transfer olduğunda Fenerbahçe oyuncusu olmadığını söylemiştim. Bizimki tamamen performans eleştirisidir. Karagümrük'te golü yok. Bunu izaha gerek var mı?" dedi.

RASHED AL-MARRI NE DEMİŞTİ?

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, Fenerbahçe'nin tutumuna tepki göstermişti.

Rashed Al-Marri "Özrümüzü, açıklama saat 19.05'te yapılmış diye beğenmediler. Fanatik Fenerbahçelilerin olduğunun farkındayız. Biz bir iki hafta bekleyelim dedik. Ama bir noktadan sonra siz bizim logomuzu illegal şekilde kullanırsanız bu problem olur. Londra'daki hukuk kanadımız bu işe el koyabilir. Tişörtleri çıkarın, ne söylemek istiyorsanız söyleyin hiçbir problem yok. Bizim için iyi olan şey Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon spor'un iyi olması. Eğer bu takımlar iyi olursa iyi bir ligimiz olur. Günün sonunda bu dört takım ya da başka birinin şampiyon olması bizi ilgilendirmez." açıklamasını yapmıştı.

Ayrıca Rashed Al-Marri, "Hande Sümertaş kamera açısıyla, reji odasının ne olduğunu bile bilmiyor. Onun sadece spor içeriklerinin alımıyla ilgili bir görevi var. Bizim objektif olmama gibi bir durumumuz asla olamaz. Bir yandan da benim sunucuma, muhabirime günaşırı baskı yapamazsınız. Benim basın özgürlüğümü elimden almaya çalışıyorsunuz. Kimse şirketimizden birinin kovulmasını isteyemez. Tehdit ettiğiniz boykot kampanyası sizi sıkıntıya düşürür, parayı kesersek size gelecek para azalmış olur." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARDAN "BE FAIR" MESAJI

Fenerbahçeli futbolcular yayıncı kuruluşa tepkilerini göstermek için maç öncesi ısınmak için sahaya üzerinde "BE FAIR" yazan eşofmanlarla çıktı. "BE FAIR" Türkçe'de "Adil ol" anlamı taşıyor.

Erol Bulut, Göztepe maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdi
Erol Bulut, Göztepe maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdi
Erol Bulut, Göztepe maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdi
Erol Bulut, Göztepe maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdi

Son Dakika Spor Erol Bulut, Göztepe maçı öncesi yayıncı kuruluşa tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bakbi : ya sen kendi işini yapsana erol yayıncı kuruluş neyine senın 3 1 Yanıtla
  • adsız: erolun son maçıdır. güle güle erolcığım. emre yedi senide 2 0 Yanıtla
  • Ertaç: Çok atılıp kapılma hocam.Yakında fener seni şutlayacak Beinsports a yorumcu gidebilirsin 1 0 Yanıtla
  • ALİ YAŞAMAZ: Bir yenilgi aldı diye Erol hocaya git diyemezsiniz..Galatasaray olarak gerçekten de kendisinden memnunuz...ve destekliyoruz kendisini 1 0 Yanıtla
  • ezikleeeerrr: bi takım başarısızlıklarını örtmek için neden böyle şeylere başvurur ilginç olanıda bu takımı destekleyenlerin bu oyuna düşmesi Ali Koç görülmüştür ki babadan kalan mirasla yaşaya bilen biri yani taş üstüne taş koyabilecek biri değil 0 1 Yanıtla
  • Furki: Ali Yaşanmaz kardeşime katılıyorum. Çok doğru konuşmuş. Biz erol hocadan çok memnunuz. 0 0 Yanıtla
  • Ertaç: Federasyon başkanı asbaşkanınız hangi adil likten bahsediyorsunuz.Eğer federasyon başkanı GS ile olsaydı olacak olanları tahmin edemiyorum. 0 0 Yanıtla
  • TARYAN: MESUT ÖZİL DE KURTARAMADI FENERİ 0 0 Yanıtla

Advertisement