Euro 2012'ye Olmayacak En İyi 11! - Son Dakika
Spor

Euro 2012'ye Olmayacak En İyi 11!

Euro 2012\'ye Olmayacak En İyi 11!

EURO2012'de heyecan 8 Haziran'da başlayacak.16 takım tüm hazırlıklarını sürdürüyor.

31.05.2012 11:35  Güncelleme: 12:49

EURO2012'de heyecan 8 Haziran'da başlayacak. 16 takım tüm hazırlıklarını sürdürürken; Ukrayna ve Polonya'nın ortak düzenleyeceği turnuvada gözler bazı yıldız futbolcuları da arayacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılamayacak olan ülkelerin yıldızlarını, turnuvada izleyemeyeceğiz. A Milli Takımımızın da baraj maçında Hırvatistan'a elenerek katılamadığı EURO2012'de boy gösteremeyecek önemli futbolcuları derledik.

Katılamayan takımlar arasında birer futbolcuyu seçerek, gidemeyen en iyi 11'i oluşturduk...

İşte o onbir...

Samir Handanovic/ Kaleci

Slovenya

Slovenya Milli Takımı ve Udinese'nin kalecisi Samir Handanovic, ülkesinin EURO2012 elemelerinde gruplarda veda etmesinin ardından bu önemli turnuvada yer alamayacak.

Gareth Bale/ Sol bek

Galler

Galler ve Tottenham'ın gözbebeği Gareth Bale, ülkesinin gruplarda başarılı olamaması sebebiyle EURO2012'de göremeyeceğimiz önemli bir yıldız. Galli olması, onun önemli turnuvalarda oynayamamasında en büyük etken.

Nemenja Vidic/ Stoper

Sırbistan

İtalya ve Estonya'nın ilk iki sırada yer aldığı grupta üçüncü olarak, baraj maçına bile çıkamayan Sırbistan'ın yıldız oyuncusu Nemanja Vidic'i EURO2012'de görememek de futbolseveler açısından bir kayıp olarak nitelendirilebilir.

Brede Hangeland/ Stoper

Norveç

Portekiz'e averajla geçilerek grupta üçüncü sırada yer alan Norveç, EURO2012'ye katılamazken; defansın bel kemiği Brede Hangeland da Ukrayna ve Polonya'da olmayacak. Fulham'ın da savunmasında görev alan tecrübeli futbolcu; EURO2012'de olmayacak.

Stefan Savic/ Sağ bek

Karadağ

Çek Cumhuriyeti'ne baraj maçında elenerek EURO2012 hayalleri yıkılan Karadağ'da, Manchester City forması giyen Stefan Savic de EURO2012'de olmayacak.

Nuri Şahin/ Orta saha

Türkiye

Türkiye'nin EURO2012'yi baraj maçında kaçırmasıyla birlikte ülke olarak hayal kırıklığı yaşadık. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yıldızı parlayacak bir isim olan Nuri Şahin de Hırvatistan'a elenmemizin ardından turnuvada yer alamayacak. Belki de gözlerimizin en fazla aradığı isim o olacak.

Marek Hamsik/ Orta saha

Slovakya

2010 Dünya Kupası'na Slovakya'yı taşıyan Marek Hamsik, EURO 2012'de ise bunu başaramadı. Gruplarda Rusya, İrlanda ve Ermenistan'ın gerisinde kalan Slovakya'da Marek Hamsik de EURO2012'de forma giyemeyecek yıldızlar arasında yer aldı. Napoli ile başarılı bir ivme çizen yetenekli futbolcuyu Ukrayna ve Polonya'da göremeyeceğiz.

Balasz Dzsudzsak/ Sol açık

Macaristan

Hollanda ve İsveç'in olduğu grupta pek de şansı olmayan Macaristan'da yıldız futbolcu Balasz Dzsudzsak, hızlı oyununu EURO2012'de gösteremeyecek. Macaristan ile Avrupa ve Dünya şampiyonlarında boy göstermesi de oldukça az.

Eden Hazard/ Belçika

Belçika

Chelsea'nin yeni bombası Eden Hazard. EURO2012'de oynaması merakla beklenen bir isimdi; ancak Belçika, Almanya ve Türkiye'nin gerisinde kaldı ve bu hayalleri de suya düştü.

Xherdan Shaqiri/ Forvet

İsviçre

Galatasaray'ın bir dönem istediği, Bayern Münih'in ise transfer ettiği İsviçreli futbolcu, ülkesinin Karadağ ve İngiltere'nin ardında kalmasıyla EURO2012 hayalleri de sekteye uğradı.

Edin Dzeko/ Forvet

Bosna Hersek

Manchester City ve Bosna Hersek'in en gözde ismi Edin Dzeko. Baraj maçında Portekiz'e takılan Bosna Hersek'in EURO2012'e gitmesi başka bahara kalırken; Edin Dzeko gibi bir ismi turnuvada görememek ise futbolseverler için en üzücü durum.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Euro 2012'ye Olmayacak En İyi 11! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement