Fatih Karagümrük ve Hatayspor Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Fatih Karagümrük ve Hatayspor Berabere Kaldı

Fatih Karagümrük ile Hatayspor arasında oynanan Süper Lig maçı 0-0 berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu. Canel, maçı değerlendirirken üzgün olduklarını belirtirken, Demirel ise daha fazla puan kazanarak yukarılara çıkmak istediklerini söyledi.

18.09.2023 22:45

Ali DANAŞ İSTANBUL, (DHA)- Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 5'inci hafta karşılaşmasında Hatayspor ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, karşılaşmayı değerlendirerek, 'Oyuna iyi başladığımızı düşünüyorum. İkinci dakikada bir gol kaçırdık. Sonra ise iki takım birbirini kontrol etti. Maçın son 10-15 dakikası heyecanlı oldu. Golü atanın kazanacağı bir maçtı. Berabere kaldık, üzgünüz' diye konuştu.

Hatayspor'un kazandığı penaltı pozisyonuyla ilgili de düşünceleri sorulan Canel, 'Hakem pozisyonu VAR'da izledi. Akşam yorumcular pozisyonla ilgili kararını verir. Penaltı olmayan bir pozisyondu. Penaltı kaçtı, İlahi adalet' şeklinde konuştu.

VOLKAN DEMİREL DAHA FAZLA PUAN KAZANIP DAHA YUKARILARA GİDECEĞİZ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ikinci yarı oyunu domine ettiklerini belirterek, 'İlk yarı ortada bir maç. İkinci yarı bizim hakimiyetimiz vardı. Penaltıyı atabilsek, oyun farklı yerlere gidebilirdi. Üzüldüğüm bir maç diyebilirim. Geçmişteki maçta da söyledim, 4-5 puanımız daha olabilirdi. Yeni bir takımız, savunma anlamında iyi gözüküyoruz. İleride ise beceriye ihtiyacımız var. Oğuzhan ilk defa oynadı, Rivas ve Ghoulam son anlarda görev aldı. Daha fazla puan kazanıp daha yukarılara gideceğiz. İnşallah düşündüğümüz şeyleri başarabiliriz' ifadelerini kullandı.

'KARAGÜMRÜK'Ü HER ZAMAN ÇOK SEVMİŞİMDİR'

Teknik direktörlük kariyerine başladığı Karagümrük'ün kendisi için yerinin ayrı olduğunu belirten Demirel, 'Karagümrük benim teknik direktörlüğe adımı attığım kulüp. Karagümrük'ü çok sevmişimdir. Bugünkü giydikleri formadaki depremi anımsatmaları bizim için çok önemli. Bunlar güzel şeyler. Herkes destek olmaya çalışıyor. Herkese minnettarız' diye konuştu.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Alpaslan Erdem ile ilgili gelen bir soruya ise Demirel, 'Başarılı gidiyor. Karagümrük onun için güzel bir başlangıç. Onun için de başarılarla dolu bir sezon olur inşallah' şeklinde cevap vererek sözlerini sonlandırdı.

Fatih Karagümrük ve Hatayspor Berabere Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fatih Karagümrük ve Hatayspor Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement