
Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Sarıyer, evinde Bodrum FK ile karşılaştı. Mücadeleyi takip edenler arasında Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim de yer aldı.
Bodrum'da yaşayan ve Bodrum FK'nin iç sahada oynadığı tüm maçları izleyen Fatih Terim, bu kez İstanbul'daki maçta görüntülendi. Bazı taraftarlar, bu gelişme üzerine deneyimli teknik adamın ege temsilcisinin başına geçebileceğini öne sürdü.

Geride kalan sezonda Süper Lig'de mücadele eden Bodrum FK'nin Fatih Terim'i takımın başına getireceği iddia edilmiş ancak böyle bir anlaşma gerçekleşmemişti.
Öte yandan Türk futbolunun bir diğer efsane ismi Teknik Direktör Rıza Çalımbay da karşılaşmayı tribünden takip etti.
Son Dakika › Spor › Fatih Terim, Bodrum FK maçını bu kez İstanbul'dan takip etti, taraftarlar ''Acaba mı?'' dedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (11)