Fenerbahçe, Atalanta'da oynayan Jose Luis Palomino ile ilgileniyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Atalanta'da oynayan Jose Luis Palomino ile ilgileniyor

Fenerbahçe'nin, İtalya basınında yer alan haberlere göre Atalanta'nın 30 yaşındaki savunma oyuncusu Jose Luis Palomino ile ciddi temasta olduğu, ilerleyen günlerde ise transfer için resmi adımların atılacağı ifade edildi.

14.05.2020 10:18  Güncelleme: 05:25

Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Fenerbahçe'de takımın başına getirilecek olan teknik direktör arayışları devam ederken, transfer içinde çalışmalar başladı.

RESMİ GİRİŞİM YAPILACAK

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, sarı-lacivertli ekip Atalanta'nın Arjantinli savunma oyuncusu Jose Luis Palomino ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Bu sezon savunmada yaşadığı sıkıntıları çözmek isteyen Fenerbahçe'nin bu isimle yakın temasta olduğu ve ilerleyen günlerde resmi girişimin yapılacağı belirtildi.

Palomino, bu sezon Atalanta formasıyla 21 lig, 6 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 1 İtalya Kupası'nda forma giyerek toplam 28 müsabakada 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Fenerbahçe, Atalanta\'da oynayan Jose Luis Palomino ile ilgileniyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Atalanta'da oynayan Jose Luis Palomino ile ilgileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • M.y.: Ya kardesim siz transfer falan yapmayın ya nerde abuk sabuk adam var listemizde. Gidin gençlerle oynayın en azından makul bir açıklamanız olur. 2 0 Yanıtla
  • Sahin: Heeyyy allahım ya sabır ver ya bu atalanta bu sene kümeye düşme tehlikesiyle karşı karşıya nerden buluyonunz böyle futbolculari gerçeği sizde haklisiniz para anca bunlara yeter yapmayın sizde transfer miransfer bırakın gidin rezil ettiğiniz yeter artık feneri...yenemeyen kalmadı sayenizde Ali Koç beyleri ve yardımcıları yeter artık yaa lütfen... 0 1 Yanıtla
    Hakan yılmaz : Oyuncuyu tanımam ama atalanta ile ilgili italya ligine bir daha bak nerede görürsün bay çok bilmiş 0 0
  • servet: BAŞKAN ARKANDAYIZ BÜYÜK BAŞKAN ALİ KOÇ FENER SENİ UNUTMAZ 0 0 Yanıtla

Advertisement