Fenerbahçe, Euroleague Final Four'undaki Bilet Fiyatlarını Belirledi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Euroleague Final Four'undaki Bilet Fiyatlarını Belirledi

Fenerbahçe, Euroleague Final Four\'undaki Bilet Fiyatlarını Belirledi

Fenerbahçe, Euroleague Final Four'unda dört maçı kapsayan bilet fiyatlarını açıklarken en ucuz bileti 1.211 TL olarak belirledi.

29.04.2016 17:35  Güncelleme: 18:07

Euroleague Final Four'undaki Fenerbahçe, dört maçı kapsayan bilet ücretleri bilet ücretlerini açıkladı. En ucuz biletin 1.211 TL olduğu organizasyonda fiyatlar 8.793 TL'ye kadar çıkıyor.

BİLET FİYATLARI EL YAKIYOR

Avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu Euroleauge Final Four'un maç programı belli oldu. Türkiye'yi Fenerbahçe'nin temsil edeceği ve 13-15 Mayıs tarihlerinde Berlin'de düzenlenecek büyük heyecanda dört maçı kapsayan bilet ücretleri el yakıyor.


EN UCUZ BİLET 1.211 TL!

Organizasyon için bilet ücretleri 1.211 TL'den başlarken 8.793 TL'ye kadar çıkıyor. Maçlar Berlin'deki Mercedes-Benz Arena'da oynanacak. Fenerbahçe turnuvanın ilk maçında Laboral Kutxa ile karşılaşacak. Obradoviç'in askerlerinin tek hedefi ise Avrupa'nın en büyük kupasını İstanbul'a getirmek.

(Kaynak: Hürriyet)

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Euroleague Final Four'undaki Bilet Fiyatlarını Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Süleyman: Normal, Eurocup değil sonuçta, EUROLIG 13 2 Yanıtla
    akıl neden var insanda: Hani gs li bayan basketbolcuların fb li bayanları yenipte aldığı kupadan demek istediniz genede başarılar dilerim fb ye 1 1
  • Ulvi: Dakikası 219 TL civarı, 5 dakika tuvalete gitsen 1.000 tl kayıp olur 11 0 Yanıtla
  • emre çelikel: yuhh o ne ya o paraya 1ay calisiyoz be 1 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 0 0 Yanıtla

Advertisement