Fenerbahçe'nin Yeni Göğüs Sponsoru Avis Oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Yeni Göğüs Sponsoru Avis Oldu

Fenerbahçe'nin göğüs sponsoru belli oldu. Sarı-lacivertliler, 2018-2019 sezonunda Avis'in logosunu taşıyan formaları giyecek. Fenerbahçe, sponsorluk bedeli olarak 35,5 milyon TL alacak.

19.10.2018 17:46  Güncelleme: 18:31

Fenerbahçe'nin yeni göğüs sponsoru Avis oldu. Sarı-lacivertli takım, yeni sponsoru resmi sitesinden duyurdu. Fenerbahçe, bu anlaşamadan yıllık 35,5 milyon TL kazanacak.

İşte o açıklama:

"Kulübümüz ile dünyada 180 ülkede araç kiralama çözümleri sunan lider global marka Avis, forma göğüs sponsorluğunda iş birliğine gidiyor. Futbol Takımımız, gerçekleştirilen bu anlaşmayla 20 Ekim Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 9.haftasında oynayacağı Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında, Türkiye'de Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren öncü ve lider araç kiralama markası Avis'in logosunu taşıyan formasını ilk kez giyiyor olacak.

Fenerbahçe'nin Yeni Göğüs Sponsoru Avis Oldu

İMZA TÖRENİ 1 KASIM'DA

Sponsorluk lansmanı; Başkanımız Sayın Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Otokoç Otomotiv Yöneticileri ve Avis Budget Group Uluslararası Başkanı Mark Servodidio'nun katılımları ile 1 Kasım 2018 Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısı ile gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin forma göğüs reklamında AVIS markasının ve diğer muhtelif mecralarda AVIS ve diğer markalarının kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv AŞ ile 2018/19 sezonu için sözleşme bedeli 35.500.000 TL+KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu bir sözleşme imzalanmıştır."

Fenerbahçe\'nin Yeni Göğüs Sponsoru Avis Oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Yeni Göğüs Sponsoru Avis Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • ?: Köpek ismi gibi. Avis gel oglum buraya bak Galatasaray lider :D 0 12 Yanıtla
  • Gfb: Çok büyük dünya markasıyla anlaşılacak büyük paralar gelecek denmişti... Vaadlerini tutmuyor başkan. 4 4 Yanıtla
  • Rızkı: Seneye bu ligde olmayacak,alt lige reklammı gerek 0 7 Yanıtla
  • Ketoooo: Bunlar yahudi ticareti yapıyorlar para hep içeride koç grubu way way 0 4 Yanıtla
  • osman: tl yazarak büyük göstermeye mi çalışıyorsunuz? 1 1 Yanıtla
  • karakartal06: Kötü ya ben beşiktaşlıyım ama takımların takım gibi marka sponsorlara ihtiyacı var global sponsorlar yamaha gibi mitsubishi gibi samsung gibi yada fly emirates ülke değerlerini çarpıtmayacak global sponsorlar bu görüntü olarakta kötü duruyor. 2 0 Yanıtla
  • milyoncukımuş: para güzelde fener güzel değil topçular güzel değil feneve yakışmıo bu sene şampuan :D 1 0 Yanıtla
  • Tr80: Tipe bak bir an webos sandım. 0 1 Yanıtla
  • Sertaç: Bundan sonra Avis in işi de fener gibi zor,küme düşecek takıma sponsor. 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: az para sponsorlugu da beceremediler aynısını aziz yapsaydı vay be yer gök inlerdi hadi yaptıunız güzel bu paralar ne olcak COMOLLİ efendiye verilecek bize oyuncu getir denecek o da döküntüleri getircek uyanın artık COMOLLİ gitmeli kesinlikle .takım 15 sırada sivastan sonra 16 -17 olur bir sponsor daha bulursunuz . 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement