Fikret Orman: Fenerbahçe'nin Elendiği Molde, Belde Takımı - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: Fenerbahçe'nin Elendiği Molde, Belde Takımı

Fikret Orman: Fenerbahçe\'nin Elendiği Molde, Belde Takımı

Beşiktaş Başkanı Orman, Fenerbahçe'nin Club Brugge için yaptığı "Köy takımı" açıklamasına uzun süre sonra yanıt verdi: Fenerbahçe'nin yenildiği Molde de belde takımı.

24.10.2015 16:37  Güncelleme: 16:40

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Orman, Aziz Yıldırım'ın yapmış olduğu açıklamara da cevap verdi.Orman'ın yaptığı açıklamalar şöyle;

"TAKIM OLMAYA BAŞLADIK"

Dar günde Beşiktaş'ın yanında olanlara bir ihanet içinde olmayız. Doğru yolda gittiğimizi, işimize hiç haram sokmadığımızı düşünüyoruz. Moskova maçında Oğuzhan'la rakip oyuncu kavgasında diğer futbolcularımız hemen yanına gitti. Bu takım olmanın göstergesidir.

"MEDYAYA HEP SAYGI GÖSTERDİK"

Medyanın bir görevi var. Biz buna hep saygı gösteriyoruz. Yalan haberler dışında istediğinizi yazma özgürlüğüne sahipsiniz. Problemli olduğumuz basın kuruluşları var. Onların temsilcileri de burada. Hiçbir zaman kapılarımızı kimseye kapatmadık. Siz de göreceksiniz, oyuncularımız yakın zamanda çok değerli paralara transfer olacaklar. Kalecimiz Tolga, Şenol Hoca geldikten sonra her gün daha iyiye gidiyor. Aziz Bey ayrıştırıcı, kavgacı bir üslupla konuşuyor. Bu üslup bize göre değil. Bu tarz konuşmalar doğru değil.

"AZİZ YILDIRIM AYRIŞTIRICI VE KAVGACI"

Aziz Bey ayrıştırıcı ve kavgacı bir üslupla geliyor. Bu bize göre doğru bir şey değil. Sokakta çok geziyoruz. Fenerbahçeliler bana 'Aman başkan, üslubunuzu bozmayın. Aziz Bey'le aynı seviyede konuşmayın' diyor. Başka bir camiayla alakalı konuşma yapmak kimsenin haddine değil.

"MOLDE BELDE TAKIMI"

Aziz Bey, hakkımda " Süleyman Seba'yı örnek alsın" demişti. Kendisi alsın. Kimse şike davasını kullanarak Beşiktaş'la polemik yaratmaya çalışmasın. Biz bunları yemiyoruz. Başka kapıya. Brugge'e yenildik, Fenerbahçe yönetimi 'Köy takımına yenildiler' dedi. Molde de 26 bin kişinin yaşadığı belde takımı.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'e elenerek Avrupa'ya veda eden Beşiktaş'a Fenerbahçe resmi sitesinden bir açıklama ile cevap vermişti. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın elendiği Club Brugge'e "köy takımı" demişti.

Son Dakika Spor Fikret Orman: Fenerbahçe'nin Elendiği Molde, Belde Takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet Ali Akışık: Ülkemizde çekememezliğin boyutları artık hukuk dışı değerlendirmeleri, her türlü hakareti ve yalanı normal hale getirmiştir. Spor için birbirine küfreden bir güruhtan ne beklenir???... 1 1 Yanıtla

Advertisement