Filistin'in Efsane Futbolcusu Ahed Zakut Öldürüldü - Son Dakika
Spor

Filistin'in Efsane Futbolcusu Ahed Zakut Öldürüldü

Filistin\'in Efsane Futbolcusu Ahed Zakut Öldürüldü

Filistin tarihinin en iyi futbolcuları arasında gösterilen 49 yaşındaki Ahed Zakut, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar sonucunda hayatını kaybetti.

01.08.2014 12:42  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin tarihinin en iyi futbolcuları arasında gösterilen 49 yaşındaki eski orta saha oyuncusu Ahed Zakut, İsrail'in Gazze’ye düzenlediği saldırılar sonucunda yaşamını yitirdi.

UYURKEN BOMBALI SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Zakut’un çarşamba günü gerçekleşen saldırılarda, apartmanına düşen bomba sonucu uyurken hayatını kaybettiği ifade edildi.

FİLİSTİN FUTBOLUNUN EFSANESİYDİ

Gazzeli spor muhabiri Halit Zaher Reuters’a yaptığı açıklamada Zakut için, "Filistin, tarihinin en iyi oyuncularından birini kaybetti. O bizim tarihimizin en iyi orta saha oyuncusuydu" dedi.



PLATINI'YE KARŞI OYNAMIŞ

Zakut, 1994'te Fransa ile oynanan hazırlık maçında takımda kaptanlık yaparken, o dönem rakip takımın kaptanı Michel Platini'ydi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Filistin'in Efsane Futbolcusu Ahed Zakut Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cevdet: Kundaklamalı bu yahudilerin evlerini arabalarını . . . asla acımamalı 35 9 Yanıtla
  • ferhat: hani israil kendini savunuyor diyenlere sesleniyorum nasil kendini savunuyor bu israil de heryere bomba yagdiriyor filistinli direnisci askerlerden cok sivillerin uzerinde boblalar fuzeler atiliyor. . filistinde olenlere bi bakin ? i sivil bunu kendini savunmak ? bu bildigin bir milleti yoketmek cabasidir ! 25 0 Yanıtla

Advertisement