Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 1. Lig takımı Bandırmaspor'u 4-2 yenerek çeyrek finale çıktı. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Davinson, Halil Dervişoğlu, Tete ve Carlos Vinicius attı.

06.02.2024 22:51  Güncelleme: 03:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Süper Lig devi Galatasaray sahasında 1. Lig takımı Bandırmaspor'u konuk etti. Bandırmaspor'u 4-2 yenen Aslan, çeyrek finale çıktı.

DAVINSON PERDEYİ AÇTI

Seyircisi önünde maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, mücadelenin 27. dakikasında Davinson ile 1- 0 öne geçti.

Galatasaray, Bandırmaspor'u 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı

ASLAN'DAN ART ARDA GOLLER

Attığı gol sonrası baskıyı arttıran Aslan 36'da penaltıdan Halil'in attığı golle durumu 2-0'a getirdi. İlk yarının son anlarında da mücadeleyi bırakmayan Okan Buruk'un öğrencileri, 41. dakikada Tete ile farkı 3'e çıkardı.

SERGEN SAHNEDE

Maçın ilk yarısının bitimine saniyeler kala Bandırmaspor'da sahneye çıkan Sergen attığı golle farkı 2'ye indirdi. Durum 3-1 oldu.

Galatasaray, Bandırmaspor'u 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı

İkinci yarıya etkili başlayan konuk takım Bandırmaspor, 60. dakikada Mustafa'nın attığı golle farkı 1'e indirdi. Ama karar ofsayt. Bandırmaspor, Mulumba'nın golüyle 77'de durumu 3-2'ye getirdi.

ASLAN TURLADI

Galatasaray, 90+5'te Carlos Vinícius'un golüyle 4-2 kazandı. Mücadeleyi kazanan sarı-kırmızılılar Fâtih Karagümrük'ün ardından çeyrek finale kalan 2. takım oldu.

Galatasaray, Bandırmaspor\'u 4-2 yenerek Türkiye Kupası\'nda çeyrek finale kaldı

Son Dakika Spor Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hasan Aydoğan: Bu başlığı yazan başka maçı izledi galiba 4-2 biten maç nasıl oldu da 3-1 bitti anlamış değilim 30 0 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: Galatasaray'ın hakem desteğine ihtiyacı olmamalıydı ama bu kanayan bir yara, penaltı pozisyonları Galatasaray ceza sahası içinde meydana gelmiş olsaydı, hakem penaltı verir miydi? ayrıca Bandırma Sporun o ilk 2. golü nasıl iptal edilir anlamak zor ama burası Türkiye, kim dürüst ki hakemler de dürüst olsun kısaca TUZ KOKMUŞ... 5 9 Yanıtla
  • Erhan Kıvanç: Viniscus balonus çöpus 10 2 Yanıtla
  • Ümit Gün: 4-2 bitti 12 0 Yanıtla
  • Mustafa Hanedar: 3-1 mi? 9 1 Yanıtla
  • Yücel BÜLBÜL: Maçta görevli muhabir ilk yarıyı seyredip şirkete dönmüş,editöre de seyrettiği kadarını söylemiş herhalde. 9 0 Yanıtla
  • sahin ozdemir: Sizler sadece ilk yarıyı izlediniz galiba 3.1keşke ikinci yarıyı da izleseydiniz ondan sonra skoru yazsaydınız.4.2. 7 0 Yanıtla
  • sahin ozdemir: Başlık 3.1 bitti diyorsunuz neden 4.2 bitti demiyorsunuz . 6 0 Yanıtla
  • Ender DENİZ: Arkadaş Galatasaray'ın penaltı atmadan geçirdiği bir maç varmı ? :)) 1 4 Yanıtla

Advertisement