Galatasaray'la Erciyesspor A2 Ligi Şampiyonu İçin Oynuyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'la Erciyesspor A2 Ligi Şampiyonu İçin Oynuyor

Galatasaray\'la Erciyesspor A2 Ligi Şampiyonu İçin Oynuyor

Türkiye A2 Futbol Ligi'nde 20010-2011 sezonu şampiyonu yarın Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oynanacak final maçıyla belli olacak.

20.05.2011 18:00

Türkiye A2 Futbol Ligi'nde 20010-2011 sezonu şampiyonu yarın Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oynanacak final maçıyla belli olacak. Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak maçı sporseverler ücretsiz izleyebilecek.

Alanya'da yarın oynanacak Türkiye A2 Futbol Ligi final maçı öncesinde Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik, Alanya Şehir Stadyumu'nda yarın saat 17. 00'de oynanacak Galatasaray-Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının seyir zevki yüksek bir maç olmasını beklediklerini söyledi.

TFF olarak A2 ligine çok fazla önem verdiklerini belirten Şepik, "TFF Başkanı Mahmut Özgener ve TFF Futbol Geliştirme Direktörü Ersun Yenal'ın katkılarıyla oluşturulan A2 ligi, 19 yaş üstü futbolcuların oynadığı bir ligdir. Toplam 37 takım arasında 2 grupta oynanmıştır. Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor takımlarımız gruplarını lider bitirerek final maçını oynamaya hak kazandı" diye konuştu.

Türkiye A2 Ligi finalini, birtakım eksikleri bulunmasına rağmen Alanya'da yapımı tamamlanan yeni şehir stadında oynatmaya karar verdiklerini kaydeden Ufuk Şepik, "Geçen ay federasyonuuzun denetçileri stadyumda inceleme yaptı. Eksiklikler belirlendi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bildirildi" dedi.

TFF Antalya Bölge Müdürü Cansel Çevikol ise, "Alanya halkının futbola ne kadar düşkün olduğunu biliyoruz. Tüm sporseverleri oynanacak bu müsabakaya davet ediyoruz" dedi.

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak da, sporseverlerin Türkiye A2 Futbol Ligi'nin final maçını ücretsiz izleyebileceğini söyledi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'la Erciyesspor A2 Ligi Şampiyonu İçin Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement