Galatasaray Maçında Olay Pankart: Seni Sevmiyorum Süt Oğlan - Son Dakika
Spor

Galatasaray Maçında Olay Pankart: Seni Sevmiyorum Süt Oğlan

Pınar Karşıyaka taraftarları, açtıkları pankart ile Galatasaray ve sarı-kırmızılı takımın başantrenörü Ergin Ataman'ı hedef aldı.

25.02.2016 10:28  Güncelleme: 11:00

A Milli Takım'la birlikte görev yapan Galatasaray Odeabank Antrenörü Ergin Ataman ile Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Avrupa sahnesinde kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekip Karşıyaka'nın 67-64 kazandığı karşılaşmada açılan bir pankart dikkati çekti.

"SENİ HİÇ SEVMİYORUM SÜT OĞLAN"

Karşıyaka taraftarları, Galatasaray ve Antrenör Ergin Ataman ile ilgili "Seni hiç sevmiyorum süt oğlan" yazılı pankart açtı. Bazı taraftarlar ise Ataman'a emzik göstererek tepkide bulundu.

ATAMAN'DAN KÜFÜR TEPKİSİ

Ataman mücadelenin ardından, "Kendi basketbolumuzu oynayacak ritmi bulamadık. Alan savunmasıyla Karşıyaka'yı strese soktuk. Bunu planladık. Tüm olumsuzluklara rağmen kazanacak noktaya geldik. Son bölümde Davis smaca gitseydi kazanabilirdik. Sonuçta iki maçlık bir serideyiz. Bizim lehimize bir skor olduğuna inanıyorum. Eve 3 sayılık mağlubiyetle dönüyoruz. Avantaj bizde. Gelecek hafta rövanşta Galatasaray seyircisi Abdi İpekçi'yi dolduracaktır. Ancak onlara İzmir'de olduğu gibi kimseye küfür etmeden bize destek olma çağrısı yapıyorum. Karşıyaka taraftarının küfürbaz tavrını kınıyorum" dedi.

Galatasaray Maçında Olay Pankart: Seni Sevmiyorum Süt Oğlan

Son Dakika Spor Galatasaray Maçında Olay Pankart: Seni Sevmiyorum Süt Oğlan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • karşıyakalı adana: küfür yakışmadı bize yakışmaz 14 1 Yanıtla
  • CHPli : Milli takımın koçuna yapılan bir terbiyesizliktir bu ama sizin gözünüzü Galatasaray düşmanlığı bürüdüğü için hiçbir şey göremiyorsunuz 12 3 Yanıtla
  • 61: Tebrikler kaf kaf,keşke oley cekseydiniz, 4 10 Yanıtla
  • halil bağdat: spor kirleten taraftar tribünde oldukça kalite düşer. böyle DALLAMALAR oldukça spor spor olmaktan ötede bir çatışma noktasıdır. kimse kimseye hakaret etme hakkına SAHİP DEGİLDİR.... 6 3 Yanıtla
  • atam: futbol afyondur 0 3 Yanıtla

Advertisement