Galatasaray Tokat'a Konuk Oluyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Tokat'a Konuk Oluyor

Galatasaray Tokat\'a Konuk Oluyor

Ziraat Türkiye Kupası gruplarında 5. hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlıyor.

05.02.2014 15:22

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda 5. maçlar bugün oynanacak. Oynadığı 4 maçta topladığı 7 puanla ikinci sırada bulunan Galatasaray 1 puanlı grup sonuncusu Tokatspor'a konuk olacak. Sarı kırmızılılar saat 14: 00'te başlayacak maçtan 3 puanla ayrılması ve 18: 00'de başlayacak grubun diğer mücadelesinde Elazığspor'un MP Antalyaspor deplasmanında kazanamaması durumunda son maçlar öncesi yarı finali garantileyecek.

Mancini'den derin rotasyon

Ara transfer döneminin en hızlı takımı olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin Tokatspor maçı için başta Tokatlı futbolseverlerin heyecanla bekledikleri Drogba olmak üzere Sneijder, Muslera, Melo, Burak ve Selçuk gibi yıldızları kadroya dahil etmemesi ve yeni transferleri Tokat gibi gerek iklim gerekse de zemin açısından zorlu bir atmosferde test etmeyi düşünmesi dikkat çekti.

Muhtemel 11'ler

Yeni transferlerin ilk kez görücüye çıkacağı ve Özgüç Türkalp'in yöneteceği maçta Galatasaray'ın ve ev sahibi Tokatspor'un sahaya şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor.

Tokatspor: Mehmet, Furkan, Yaşar, Soner, Caner, Mutlu, Serkan, Haluk, Gökhan, Recep, Güven

Galatasaray: Ufuk, Salih, Koray, Burdisso, Telles, İbrahim, Umut Gündoğan, Hajrovic, Lucas Ontivero, Emre, Umut Bulut

Antalya kazanıp garantilemek istiyor

8 puanla grubun lideri MP Antalyaspor ise saat 18: 00'de 5 puanlı Elazığspor'u konuk edecek. Akdeniz ekibi rakibini yenmesi durumunda adını yarı finale yazdıracak.

A Grubu'nda tek maç var

4 takımında yarı final iddiasının bulunduğu A Grubu'nda ise 5. haftanın ilk maçı bu akşam, 7 puanlı grup ikincisi Akhisar Belediyespor ile 6 puanla 3. sırada bulunan Eskişehirspor arasında saat 20: 00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Grupta 5. haftanın diğer maçındaysa 7 puan ve averajla zirvede yer alan Bursaspor yarın saat 19: 00'da 3 puanlı Sivasspor'a konuk olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Tokat'a Konuk Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement