Galatasaray, Yeni Teknik Direktörünü Arıyor! İşte Adaylar... - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Yeni Teknik Direktörünü Arıyor! İşte Adaylar...

Galatasaray, Yeni Teknik Direktörünü Arıyor! İşte Adaylar...

Galatasaray, düşe kalka da olsa şampiyonluk yarışının içinde bulunmayı başardı.

13.02.2017 06:30

Galatasaray, düşe kalka da olsa şampiyonluk yarışının içinde bulunmayı başardı. Ancak beklenmedik kayıplar, takımın ortaya koyduğu kötü futbol, takım içerisinde alışkanlık haline gelen disiplin sorunları nedeniyle Jan Olde Riekerink hep eleştiri oklarının hedefindeydi.



Karabük karşısında alınan yenilgi ile suyu ısınan Hollandalı teknik adama, kupada gelen Başakşehir yenilgisinin ardından son bir şans tanındı. Yönetim, Kayserispor, Rizespor (d) ve Beşiktaş maçlarında kayıp yaşanması halinde Riekerink'in biletini kesme kararı aldı. Deneyimli hoca daha ilk sınavında, Kayserispor maçında sınıfta kaldı. Galatasaray da yeni hoca arayışlarına başladı...



LİSTENİN 1 NUMARASI TUDOR

İgor Tudor, sezon başında Karabükspor'un başına geçtiğinde, başkan Ferudun Tankut bu tercihi nedeniyle eleştirilmişti. Karabük için, "Ligde kalması zor" yorumları yapılmıştı. Ancak Hırvat çalıştırıcı, kısa sürede ortaya müthiş bir takım çıkardı. Kırmızı-Mavililer düşme hattından kısa sürede uzaklaştı, Trabzonspor, Galatasaray ve son olarak Beşiktaş karşısında kazandı.



Sezon başında göreve geldiğinde tartışılan Tudor, şimdi Cim Bom'un bir numaralı hoca adayı. Ferudun Tankut, "Hocamız Galatasaray'a gidebilir" açıklaması yapsa da sezon sonunu kast etti. Galatasaray Yönetimi ise Tudor'u bir an önce almak istiyor. Hırslı yapısı, elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanmayı bilmesi ve oyuncularıyla başarılı iletişimi, Hırvat teknik adamı ön plana çıkarıyor.



HASAN ŞAŞ - RAŞİT ÇETİNER İDDİASI



Galatasaray'da konuşulan bir diğer teknik ekip senaryosu, Fatih Terim'in Sarı-Kırmızılılar'daki 3. döneminde yardımcılığını yapan Hasan Şaş ile deneyimli hoca Raşit Çetiner'i birlikte takımın başına getirmek. Yönetim sezonu bu ikiliyle tamamlayıp, takımın performansına göre ligin bitiminde teknik kadroyla ilgili karar vermeyi planlıyor. Eğer bu plan tutarsa, Hasan Şaş ilk etapla Çetiner'in yanında tecrübe kazanacak, ardından görevi tek başına üstlenecek.



BÜLENT KORKMAZ DA ADAYLAR ARASINDA



Bülent Korkmaz'ın adı, geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli ile yollar ayrıldıktan sonra da gündeme gelmişti. Ancak yönetimin sezon sonuna kadar sunduğu teklife karşılık, 48 yaşındaki teknik adam 3 yıllık sözleşme isteyince taraflar anlaşma sağlayamamıştı. Yönetimin Bülent Korkmaz'a yine benzer bir teklif yapması bekleniyor.



TUGAY KERİMOĞLU KARARSIZLIĞI



Tugay Kerimoğlu daha önce 2010'da teknik heyette görev almıştı. Kerimoğlu daha sonra Mancini'nin yardımcılığını yaptı. 2015-16'da Şanlıurfa'yı çalıştıran 46 yaşındaki teknik adam, adaylar arasında. Bazı yöneticiler, İngiltere'de eğitim alan Tugay'ı isterken, bir grup yönetici ise yeterli deneyimi olmadığı için karşı çıkıyor.

Kaynak: Fanatik



Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Yeni Teknik Direktörünü Arıyor! İşte Adaylar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement