Hasan Ali Kaldırım'dan örnek oluşturacak hareket - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Hasan Ali Kaldırım'dan örnek oluşturacak hareket

16.12.2025 20:46  Güncelleme: 20:49

Amedspor'un formasını giyen milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla şehrin farklı noktalarına mama bıraktı. Kaldırım, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı ve herkesin imkanları ölçüsünde destek olabileceğini vurguladı. Bu hareketi, hayvanseverlerin dikkatinden kaçmadı ve birçok kişi oyuncuya duygu dolu mesajlarla destek verdi.

TFF 1. Lig ekibi Amedspor'un formasını giyen milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'dan örnek oluşturacak bir hareket geldi.

ŞEHRİN FARKLI NOKTALARINA MAMA BIRAKT

Bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen yıldız futbolcu, sokak hayvanları için harekete geçti. Hasan Ali Kaldırım, sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla mama alarak kentin farklı noktalarında dağıtım yaptı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI, YÜZLERCE YORUM GELDİ

Sokak hayvanlarını beslediği anları sosyal medya hesabından paylaşan Kaldırım, sokak hayvanlarının yaşam koşullarına dikkat çekerek herkesin imkanları ölçüsünde destek olabileceğini vurguladı. Yıldız ismin bu davranışı, hayvanseverlerin dikkatinden kaçmadı. Birçok hayvansever, Hasan Ali Kaldırım'ın paylaşımının altına duygu dolu mesajlar yazarak oyuncuya yaptığı hareket nedeniyle destek gösterdi.

Son Dakika Spor Hasan Ali Kaldırım'dan örnek oluşturacak hareket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Muharrem Yüzügüldü Muharrem Yüzügüldü:
    senin gibi pati seven dostlarımız çoğalsın 43 21 Yanıtla
  • maximusti35 maximusti35:
    bu itperestler yüzünden kedi köpek de sevemiyorum artık. çocukla köpeğin hayatını eş değere getirmeye çalışıyorsunuz. bir tane çocuk köpekten yara alacağına tüm köpekler uyutulmasını istiyorum. 16 17 Yanıtla
    Dadaş 20 Dadaş 20:
    en başta senin gibi vicdansizlar uyutulmasi lazım. Hayvan sevmeyen insan seveemez 10 9
    Muharrem Yüzügüldü Muharrem Yüzügüldü:
    bence seni uyutmaları gerek !!! 6 8
    Alex De Souza Alex De Souza:
    S2k gavat.. Yasak aşk meyvesi seni.. 0 2
    Alex De Souza Alex De Souza:
    itperest senin .... anladın sen onu s2k 0 0
  • Apple User Apple User:
    adamsın bütün futbolculara örnek olsun, 19 8 Yanıtla
  • Okan Demircan Okan Demircan:
    ???? 6 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement