Hatayspor, Süper Lig'e muhteşem bir başlangıç yaptı - Son Dakika
Spor

Hatayspor, Süper Lig'e muhteşem bir başlangıç yaptı

Trendyol Süper Lig'e yeni sezon ile birlikte geri dönen Hatayspor, ilk haftada Pendikspor'la deplasmanda oynadığı maçı 5-1 kazanarak galibiyetle başladı. Carlos Strandberg, Görkem Sağlam, Bertuğ Yıldırım ve Fisayo Dele-Bashiru'nun attığı gollerle Hatayspor, Pendikspor'u adeta gole boğdu. Pendikspor'un tek golü Thuram'dan geldi. Gelecek hafta Pendikspor, Beşiktaş'a konuk olacak ve Hatayspor, Kasımpaşa ile karşılaşacak.

13.08.2023 00:09  Güncelleme: 00:11

Trendyol Süper Lig'e yeni sezon ile birlikte geri dönen deprem bölgesi takımlarından Hatayspor, ilk haftada Pendikspor'la kozlarını paylaştı. Volkan Demirel'in öğrencileri, deplasmandaki maçı 5-1 kazandı.

HATAYSPOR'DAN ŞAHANE BAŞLANIÇ

Hatayspor'a galibiyeti getiren golleri Carlos Strandberg, Görkem Sağlam, Bertuğ Yıldırım ve Fisayo Dele-Bashiru kaydetti. Pendikspor'un tek golü Thuram'dan geldi. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, yeni sezona galibiyetle başladı. Ligin yeni takımı Pendikspor ise Süper Lig'deki ilk maçında puan alamadı.

Hatayspor, Süper Lig'i çok özlemiş! Pendikspor'u adeta gole boğdular

GELECEK HAFTA

Pendikspor, Osman Özköylü yönetiminde Süper Lig'deki ilk maçında puan alamadı. Süper Lig'de gelecek hafta Pendikspor, Beşiktaş'a konuk olacak. Hatayspor, Kasımpaşa'yla kozlarını paylaşacak.

Hatayspor, Süper Lig\'e muhteşem bir başlangıç yaptı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Hatayspor, Süper Lig'e muhteşem bir başlangıç yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement