İspanya Liginde Oynamanın Hayalini Kuruyorlar - Son Dakika
Spor

İspanya Liginde Oynamanın Hayalini Kuruyorlar

İspanya Liginde Oynamanın Hayalini Kuruyorlar

Antalya'da düzenlenen FCBEscola Camp Avea 2013 ikinci dönem kampına katılan ve Barcelona takımının antrenörlerince eğitim verilen küçük futbolcular, İspanya'da forma giymeyi hayal ediyor Trab...

17.11.2013 11:33

Antalya'da düzenlenen FCBEscola Camp Avea 2013 ikinci dönem kampına katılan ve Barcelona takımının antrenörlerince eğitim verilen küçük futbolcular, İspanya'da forma giymenin hayalini kuruyor.

Kampa katılanlardan Trabzonspor'un altyapısında oynayan Kerem Baykuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampta öğrendiklerinin futbol yaşantısına katkı sağladığını dile getirdi.

Barcelona'nın büyük takım olduğunu antrenörlerin eğitiminden anladığını ifade eden Baykuş, "İspanya, pasa dayalı futbol oynadığı için kendi stilime yakın buluyorum. Öncelikle iyi bir futbolcu olmayı, daha sonra İspanya liginde oynamayı hedefliyorum" dedi.

Trabzon'dan katılan Sefa Akgün ise kamp boyunca yeni arkadaşlıklar edindiğini söyledi. Barcelona takımından gelen antrenörlerden saha içinde ve dışında saygıyı ve dakikliği öğrendiklerini anlatan Akgün, İspanyol futbolundaki taktik anlayışın farklı olduğunu kaydetti .

Akgün, kampa iki yıldır katıldığını, Trabzonspor'un altyapısında forma giydiğini bildirerek, "Hedefim önce milli formayı giymek, sonra Trabzonspor'un A takımında top oynamak. İspanya ligini çok beğeniyorum, orada oynamayı da isterim" diye konuştu.

Adana'dan kampa katılan Tuğçe Kılıç ise futbola ilkokulda hocalarının beğenmesiyle başladığını, ardından Adana İdmanyurduspor Bayan Futbol Takımı'nın altyapısına seçildiğini belirterek, İspanya Ligi'nde top oynamayı istediğini söyledi.

Samsun Kadıköyspor Bayan Futbol Takımı'nın altyapısında oynayan 10 yaşındaki Damla Şenocak da futbola yeni başladığını ve çok çalıştığını ifade etti.

Annesinin de futbol oynadığına dile getiren Şenocak, "Annem futbolcu olmamı istiyor. Oynamaya gittiğim zaman annem de izlemeye geliyor ve yanlışlarımı düzeltiyor. Samsun Kadıköyspor Bayan Futbol Takımı'nın altyapısında oynuyorum. Kendimi geliştirip İspanya liginde oynamak isterim" diye konuştu.

Kampa bu yıl İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Trabzon, Ağrı, Erzurum, Erzincan, Adana, Van, Samsun, Mersin ve Mardin'den 9-14 yaş arası 15'i kız 100 çocuk ve 12 antrenör katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İspanya Liginde Oynamanın Hayalini Kuruyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement