İstanbul Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvası Son Buldu - Son Dakika
Spor

İstanbul Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvası Son Buldu

İstanbul Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvası, ünlü futbolcuların katıldığı şöhretler maçı ve final müsabakasıyla son buldu. Renkli görüntülerin oluştuğu turnuvaya, eski futbolcuların yanı sıra İstanbul Anadolu Başsavcı Vekilleri, savcılar ve adli personel de katıldı. Organizasyonda konuşan eski milli hakem Ahmet Çakar, geceyi çok güzel bir rehabilitasyon olarak nitelendirdi. Teknik Direktör Bülent Uygun ise hakim, savcı ve büyüklerin bir araya gelmesini adaletin keskin kılıcı olarak değerlendirdi. Turnuvada yer alan futbolculardan Hami Mandıralı ise Anadolu Adliyesinin büyük üstünlüğünü vurgulayarak mutluluğunu dile getirdi.

28.10.2023 09:11  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Maltepe'de hakimler ve savcılar yeşil sahada ter döktü

İSTANBUL - İstanbul Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvası, ünlü futbolcuların katıldığı şöhretler maçı ve final müsabakasıyla son buldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı futbol turnuvası, renkli görüntüler oluşturdu.

İstanbul Anadolu Adliyesi 10. Geleneksel Futbol Turnuvası, İBB Maltepe Sahil Spor Tesislerinde gerçekleşti. Futbol Turnuvasına, şöhretler turnuvasında oynayan eski futbolcuların yanı sıra İstanbul Anadolu Başsavcı Vekillerinden Uğur Seçgin, İhsan Kamil Akçadırcı, Mustafa Çakar, Onur Oğuzer, savcılar ve adli personelin katılımı ile gerçekleşti. Ahmet Çakar'ın hakemliğini yaptığı şöhretler maçında ünlü futbolculardan Hami Mandıralı, Rıza Çalımbay, Hasan Gabze, Hakan Ünsal, Necati Ateş, Engin Tuzcuoğlu, Tarık Daşgün, Cihat Haspolatlı ter döktüğü maç Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen turnuva, final maçı ve ödül töreniyle son buldu.

Ahmet Çakar: "Çok güzel bir gece"

Organizasyonda konuşan eski milli hakem Ahmet Çakar, "Çok güzel bir gece, benim için tam bir rehabilitasyon oldu. Hakimler, savcılar ve eski futbolcuların katıldığı harika bir maç oldu. Sonuç berabere bitti ve dostluk kazandı" dedi.

Bülent Uygun: "Adaleti kılıcı keskin olur"

Organizasyona katılım gösteren Teknik Direktör Bülent Uygun, "Hakim, savcı ve büyüklerimizi tebrik ediyoruz. Adaleti dağıtan zor bir görevi yerine getiren birbirinden güzel insanların böyle bir faaliyetle birlikte olmaları güzel. Adaleti kılıcı keskin olur, ağır gider ama gerçek olur" dedi.

Şöhretler turnuvasında kırmızı takımda oynayan futbolculardan Hami Mandıralı, "Anadolu Adliyesinin büyük üstünlüğü var. Hakimlerimizle, savcılarımızla ve eski abilerimizle bir araya geldik. Çok mutluyum" dedi.

İstanbul Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvası Son Buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvası Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement