Cüneyt Çakır'ın Derbi Notu Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Cüneyt Çakır'ın Derbi Notu Belli Oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın notunun 8.4 olduğu öğrenildi.

20.10.2014 08:31  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın notunun 8.4 olduğu öğrenildi.

Karşılaşmanın gözlemcisi Sabri Çelik'in değerlendirmesine göre, "başarılı" bulunan Çakır'ın yardımcısı Tarık Ongun'un ise Fenerbahçe'nin golü öncesi topun çizgiyi geçtiğini tespit edememesinden dolayı notunun düştüğü ve 8.2 olarak belirlendiği kaydedildi.

Gözlemci Sabri Çelik'in, Emenike'nin penaltı ve kırmızı kart beklediği pozisyonla ilgili olarak hakem Cüneyt Çakır'ın yorumunu yerinde bulduğu da ifade edildi.


Kaynak: Milliyet

Cüneyt Çakır\'ın Derbi Notu Belli Oldu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cüneyt Çakır'ın Derbi Notu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • rasko: Fenerbahçeliyim. . . Dostane bir maç oldu yenen her zaman haklıdır tebrik ediyorum. Hakemin notu bence düşük seviyeden olmalıydı çünkü gerçekten Cüneyt Çakır bu maçta iyi değildi. . . 17 2 Yanıtla
  • hakan gökşen: FENERBAHÇE ADINA HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDERKEN, ALVES DENEN ADAM ORTAYA ÇIKTI VE RÜYA'YI BİTİRDİBİR FUTBOL SEVER VE FB Lİ OLARAK MESLEKDAŞINA BU ŞEKİLDE HAREKET EDEN ALVES'İ KINIYORUM VE FB Lİ FUTBOLCULARIN ALVES'İ PROTESTO ETMELERİNİ İSTİYORUM. 11 1 Yanıtla

Advertisement