Karadeniz'de Kritik 90 Dakika - Son Dakika
Spor

Karadeniz'de Kritik 90 Dakika

Karadeniz\'de Kritik 90 Dakika

Spor Toto Süper Lig'de 26.hafta maçında Trabzonspor, Gaziantepspor'u ağırlayacak.

10.02.2012 08:35

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında Trabzonspor, Gaziantepspor'u ağırlayacak. Hüseyin Avni Aker'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Mehmet Cem Hanoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Taner Gizlenci olacak.

Saat 20: 00'da başlayacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

BU MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLER KARŞILAŞMANIN ARDINDAN BURADA OLACAK...

DEFANS HATTI GÜNEŞ'İ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Ligin ikinci yarısının en fazla puan toplayan takımı olmasına rağmen Antalyaspor maçında ortaya koyduğu futbol ve aldığı yenilgi ile büyük eleştiri alan Trabzonspor, kendi evindeki 5 maçlık galibiyet serisini sürdürerek zirve ile aradaki farkı azaltmayı ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak PSV Eindoven maçı öncesinde moral bulmayı amaçlıyor.

Bordo mavili ekipte zorlu maç öncesinde eksikler de dikkat çekiyor. Fildişi Sahili ile Afrika Kupası'nda finale çıkan Didier Zokora'nın yanı sıra, uzun süredir sakat olan Ribert Vittek ve Tayfun Cora'yı da kullanamayacak olan Şenol Güneş, savunma hattında da sıkıntı yaşıyor. Glowacki'nin tam olarak iyileşmemesi üstüne, Giray'ın da sakatlığı nedeniyle durumunun netleşmemesi tecrübeli teknik adamı zor duruma düşürdü.

Gaziantep DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

Geçen sezonun flaş takımı olup UEFA Avrupa Ligi'ne katılan Gaziantepspor ise, Trabzonspor maçını kazanarak kötü gidişatını sonlandırmak ve küme düşme hattından uzaklaşmayı planlıyor.

Tolunay Kafkas ile başladığı sezonda Abdullah Ercan'la da yollarını ayıran kırmızı siyahlılar, Hikmet Karaman ile ikinci galibiyetini tatmak istiyor. Galatasaray yenilgisinin ardından takımını sert dille eleştiren Karaman, oyuncularını Trabzonspor maçı öncesinde sert bir dille uyardığı bilinirken; cezalı Şenol Can ile sakatlıkları bulunan Kerim Zengin, Serdar Kurtuluş ve Mahmut Bezgin Karadeniz deplasmanında forma giyemeyecek isimler.

MUHTEMEL 11'LER

TrabzonSPOR

Tolga

Serkan

Celustka

Mustafa

Cech

Volkan

Colman

Aykut

Olcan

Halil

Burak

GaziantepSPOR

Karcemarskas

Elyasa

Dany

Orhan

Binya

Bekir

Sezer

Sapara

Sosa

Popov

Cenk

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 20: 00

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlı

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

TrabzonSPOR AVNİ AKER'DE ÇOK ÜSTÜN

Bugüne dek iki takım arasında 51 maç yapılırken, bordo-mavililerin galibiyetlerde 27-10 üstünlüğü bulunuyor. 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor 89 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 47 gol gördü.

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'da Gaziantepspor ile yaptığı 25 maçın 19'unda galip geldi. 5 kez beraberlikle sahadan ayrılan Karadeniz ekibi, rakibi karşısında tek mağlubiyet aldı.

GaziantepSPOR DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET

Gaziantepspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 8 maçta, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak galip gelemedi.

Kırmızı-siyahlı takım Galatasaray deplasmanında 4-2 kazandıktan sonra çıktığı deplasman maçlarında Kayserispor ile 1-1, Orduspor, Karabükspor ve Ankaragücü takımları ile golsüz berabere kalırken Beşiktaş'a 3-2, Gençlerbirliği'ne 1-0, İstanbul B.Belediyespor ve Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Karadeniz'de Kritik 90 Dakika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement