Karateciler Batmanda - Son Dakika
Spor

Karateciler Batmanda

Karateciler Batmanda

Anadolu Yıldızları karate lig yarışması Batmanda başlıyor.

21.02.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanda Karate Ligi yarışmaları yapılacak.
Batman'da 22-23 Şubat tarihleri arasında Anadolu Yıldızları karate lig yarışması yapılacak. Daha önce sokak çocuklarını topluma kazandırma ve il ve ortaokul çağındaki çocuklara Atatürk spor salonunda ücretsiz karate-do ve çocuk jimnastiği branşlarında eğitim veren antrenör Sedat Yılmaz'ın yetiştirdiği sporcuların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
"ÇALIŞMALAR MEYVESİNİ VERDİ"
Batman'daki çalışmaların hızla meyvesini vermeye başladığını belirten antrenör Sedat Yılmaz "İki hafta önce Balıkesir'de Esra Yılmaz'ın Türkiye ikinciliğinin yanı sıra gecen son olarak Erzincan'da yapılan Türkiye Okullar arası Karate Grup Şampiyonasında ilimizden yine Karate dalında Vali Zeki Şanal Ortaokulu'ndan Bilal Yılmaz 1. olurken, İMKB Belde Ortaokulundan Cansu Yılmaz ikinci ve Tüpraş Ortaokulundan Hasan Uygur üçüncü olarak ilimize 3 adet madalya getirmişlerdir. Bu başarıları göz ardı etmeyen Spor Bakanlığı 21-23 Şubat 2014 tarihinde Spor Bakanlığının bir faaliyeti olan Anadolu Yıldızları Karate Lig yarışmaları ilimizde yapılmasına karar verdi" dedi. İlimizde yapılacak olan şampiyonada bir takımın yarışacağı ifade edildi. Yarışmaların Havaalanı kavşağında bulunan GAZİ YİBO spor salonunda Cumartesi günü 09.30 da başlayacağı ve müsabakaların herkes tarafından ücretsiz izleneceği belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Karateciler Batmanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement