Karşıyaka'dan Efeler ile iyi prova - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'dan Efeler ile iyi prova

Karşıyaka\'dan Efeler ile iyi prova

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri nedeniyle sezona verilen 1 aylık arada kendisi gibi TFF 3'üncü Lig'in iddialı ekiplerinden Efeler 09 SFK'ya özel maçta konuk olan Karşıyaka, rakibini geriye düşüp 2-1 mağlup etti.

23.02.2023 10:35  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri nedeniyle sezona verilen 1 aylık arada kendisi gibi TFF 3'üncü Lig'in iddialı ekiplerinden Efeler 09 SFK'ya özel maçta konuk olan Karşıyaka, rakibini geriye düşüp 2-1 mağlup etti. Aydın Adnan Menderes Stadı'ndaki karşılaşma öncesinde her iki takım 10 ilimizde büyük yıkım ve tarihi can kaybına neden olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Maçın henüz başında Rıdvan'ın golüyle yenik duruma düşen Karşıyaka, Yılmaz ve Fatih Taşdelen'in ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Yeşil-kırmızılılarda deprem felaketi nedeniyle maçlara ara verildiği için henüz ligde forma giyemeyen yeni transferler Soner ve Batuhan, yeşil-kırmızılı formayı ilk kez bu randevuda sırtlarına geçirdi. Karşıyaka, cumartesi günü de Menemen FK'yla Menemen İlçe Stadı'nda rakip olacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'dan Efeler ile iyi prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement