Kayserispor, Galatasaray'ın İstanbul'a Getirdiği Tiote ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Kayserispor, Galatasaray'ın İstanbul'a Getirdiği Tiote ile Anlaştı

Kayserispor, sezon başında Galatasaray'ın İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdiği fakat vazgeçtiği Cheick Tiote ile anlaştı.

16.01.2017 17:27

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, sezon başında Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği Cheick Tiote'yi transfer etti.Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'da, transfer çalışmaları devam ediyor. Önceki gün Sivasspor'dan ayrılan Beykan Şimşek ile prensipte anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Newcastle United'ın Fildişili orta saha oyuncusu Cheick Tiote transferini bitirdi.

GALATASARAY GETİRMİŞTİ

Sezon başında Galatasaray'ın İstanbul'a davet ederek sağlık kontrolünden geçirdiği ancak daha sonra transferinden vazgeçtiği Cheick Tiote'ye devre arası transfer döneminde Bursaspor'da talip olmuştu. Tiote'nin menajerinin şu anda Kayseri'de olduğu, oyuncununda birkaç gün sonra imza için şehre geleceği belirtildi.

2 MAÇ OYNADI

Bu sezon Newcastle United formasını 2 maçta terleten deneyimli oyuncu, geçen sezon Premier Lig, FA Cup ve İngiltere Lig Kupası'nda Newcastle United formasıyla 22 maçta görev almıştı.

Cheick Tiote kariyerinde; Anderlecht, Roda, Twente, Newcastle United formalarını giydi.

Kayserispor, Galatasaray\'ın İstanbul\'a Getirdiği Tiote ile Anlaştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kayserispor, Galatasaray'ın İstanbul'a Getirdiği Tiote ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement