Medipol Başakşehir, Deplasmanda Alanyaspor'a 4-1 Yenildi - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir, Deplasmanda Alanyaspor'a 4-1 Yenildi

Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, deplasmanda Alanyaspor'a 4-1 yenildi. Ev sahibi ekipte Emre Akbaba, Başakşehir'de ise Epureanu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

09.03.2018 21:57  Güncelleme: 22:03

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Aytemiz Alanyaspor, taraftarı önünde Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi Aytemiz Alanyaspor, 90 dakika sonunda MedipoL Başakşehir'i 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Mesut Bakkal önderliğinde 2'de 2 yapan Aytemiz Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 32. dakikada ve 88. dakikada Junior Fernandes, 66. dakikada Efecan Karaca, 81. dakikada Emre Akbaba kaydetti. 90. dakikada Emre Akbaba kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN TEK GOLÜ BAJİC'TEN GELDİ

Medipol Başakşehir'in tek golünü 84. dakikada Riad Bajic kaydetti. Başakşehir'de karşılaşmanın 71. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kartla Alexandru Epureanu oyun dışında kaldı. Cezalı duruma düşen Epureanu gelecek haftaki Beşiktaş maçında forma giyemeycek. 90+1. dakikada sarı kart gören Emre Belözoğlu da cezalı duruma düştü. Tecrübeli oyuncu gelecek haftaki Beşiktaş maçında oynayamayacak.

Bu galibiyetin ardından Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de puanını 27'ye yükseltirken, Medipol Başakşehir 50 puanda kaldı.

Medipol Başakşehir, ligde gelecek hafta sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Aytemiz Alanyaspor ise gelecek hafta Göztepe ile karşılaşacak.

Medipol Başakşehir, Deplasmanda Alanyaspor\'a 4-1 Yenildi

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir, Deplasmanda Alanyaspor'a 4-1 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ULTRASLAN: şampiyon belli fazla söze gerek yok GALATASARAY 10 10 Yanıtla
    ULTRASLAN: awrupada temsil edenleride gördük tinercilere bk 5 veya 8 yiyip geliolar ciwciwleri de hesaba katmıom zawallılar sizi bu sene o sene şapion cimbom yazdıracaz 0 0
  • Şampiyon : Bakalım Beşiktaş bu fırsatı değerlendirebilecek mi hadi bakalım 10 4 Yanıtla
  • Van: Haydi KARA kaltalım 5 3 Yanıtla
  • Cincon: Gs ya çalışmalar başladı. Fransızlar bu işi iyi yapıyor bu saatten sonra bakın ne oluyo. Susan terim de dahil neler duycaz 1 5 Yanıtla
    MAN kafalı : fazla polisiye izleme devreler yanar şalter indirmek zorunda kalırsın 0 0
  • ekkk: federasyon doğramaya başladı 0 1 Yanıtla
  • Ali veli: Göztepe önümüzdeki hafta Alanyayı yenebilir Kasımpaşa nın Galatasarayı yenip Kayseriye yenilmesi gibi belkide Başakşehir de Beşiktaşı yener top yuvarlaktır 0 0 Yanıtla
  • Ali baba: Atmaya başla bakalım Abdullah Avcı.4tane yiyen takım Nasıl şampiyon olacak 0 0 Yanıtla

Advertisement