Metin Öztürk, seçimi kazanırsa Galatasaray'a Hakan Çalhanoğlu'nu getirecek - Son Dakika
Spor

Metin Öztürk, seçimi kazanırsa Galatasaray'a Hakan Çalhanoğlu'nu getirecek

Galatasaray'da başkan adayları arasında yer alan Metin Öztürk, sarı-kırmızılılarda seçilmesi halinde Milan ile sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu'nu takıma dahil edebileceğini belirtti. Öztürk, "Düşündüğümüz bir 10 numara var. Hocamız isterse kampa yetiştiririz. O tüm Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir transfer olacak" ifadeleriyle taraftarlarda heyecan yarattı. Çalhanoğlu'nun İtalyan ekibiyle sözleşme yenilememesi ve Galatasaray taraftarı olması da yıldız ismin gelme ihtimalini güçlendiriyor.

05.06.2021 12:22  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün seçim kozu Hakan Çalhanoğlu. Metin Öztürk, diğer adaylara kıyasla Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etme iddiasıyla seçimlere kuvvetli şekilde giriyor. Fotomaç'ın verdiği haberde Öztürk'ün sözleri şu şekilde aktarıldı: Düşündüğümüz bir 10 numara var. Geldiği zaman bütün Türkiye ayağa kalkacak. Hocamız isterse kampa yetiştiririz.

Metin Öztürk'ten bomba vaat! G.Saray'a başkan olursa Hakan Çalhanoğlu'nu getirecek
Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk

4.5 MİLYON EURO YILLIK ÜCRET

Milan sözleşmesi biten ve Avrupa'nın pek çok önemli takımıyla görüşmelerde bulunan Çalhanoğlu'na kulübü son olarak yıllık 4.5 milyon euro teklif etti. Hakan ise bunu kabul etmedi. 4.5 milyon euroyu reddeden Hakan'a Metin Öztürk'ün nasıl bir teklif götüreceği merak konusu oldu.

TARAFTAR OLMASI BÜYÜK KOZ

Hakan'ın koyu Galatasaraylı olması ve bir gün mutlaka sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini defalarca açıklaması, transfer olasılığını kuvvetlendiren bir etken. Öte yandan Kerem Demirbay ve Suat Serdar da başkan adayı Öztürk'ün hedefindeki diğer gurbetçi isimler.

Metin Öztürk, seçimi kazanırsa Galatasaray\'a Hakan Çalhanoğlu\'nu getirecek

Son Dakika Spor Metin Öztürk, seçimi kazanırsa Galatasaray'a Hakan Çalhanoğlu'nu getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Necati Çolak : Hakan çalhanoğlu'nun fotarafını ve formasını getirirsin ancak sırf seçilmek için yalanlar havada uçuşuyor 28 26 Yanıtla
  • Oktay Tarhan: Merhaba necati bey ummadığın taş baş yarar bak zararlı çıkarsın bilmediğin şeye yorum yapma derim ewt düşüncen ole olabilir ama hakan zaten galatasarayli aslan dövmesi var terimi bekliyor zaten farkındaysan juventus bile istedi gitmedi biraz araştırmadan bu yorumu yapman saçma olur necati bey bekle zamani gelince görürsün tek diyeceğim.budur iyi günlerin olsun hoscakal?? 18 6 Yanıtla
  • Kara Murat: Hakan'ın haberi var mı peki bundan? 9 6 Yanıtla

Advertisement