Milli Takımı Belirleyecek Oklar Antalya'da Atılıyor - Son Dakika
Spor

Milli Takımı Belirleyecek Oklar Antalya'da Atılıyor

Milli Takımı Belirleyecek Oklar Antalya\'da Atılıyor

Uluslararası 4'üncü Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması Antalya'da başladı.100.Yıl Okçuluk Sahası'nda başlayan yarışlara Türkiye'den 31 ilin yanı sıra Rusya, Azerbaycan, Estonya, Gürcistan, Almanya ve Macaristan'dan toplam 382 sporcu...

29.03.2013 18:00

Uluslararası 4'üncü Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması Antalya'da başladı.

100. Yıl Okçuluk Sahası'nda başlayan yarışlara Türkiye'den 31 ilin yanı sıra Rusya, Azerbaycan, Estonya, Gürcistan, Almanya ve Macaristan'dan toplam 382 sporcu katılıyor. Klasik Yay ve Makaralı Yay olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen organizasyon 4 mesafeli atışlardan oluşuyor. Bayanlar 70, 60, 50 ve 30 metre, erkekler ise 90, 70, 50 ve 30 metreden şanslarını deniyor. Türkiye'den Begül Löklüoğlu, Rusya'dan bayanlarda Timofeeva, Stephanova, erkeklerde ise Tsyrampilov ve Bair gibi isim yapmış sporcuların yarıştığı İlkbahar Okları Yarışması, Okçuluk Federasyonu'nun 2013 yılındaki ilk açık hava organizasyonu olarak dikkat çekiyor.

Antalya Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, 31 Mart tarihinde sona erecek yarışlarda amaçlarının Akdeniz Oyunları ve Dünya Şampiyonası'nda yarışacak bay ve bayan Milli Takım sporcularını seçmek olduğunu söyledi. Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması'nda bugün sıralama atışları yapılıyor. Yarın eleme atışlarının yapılacağı yarışma Pazar günü gerçekleştirilecek takım atışları ile son bulacak.

FOTOĞRAF - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Milli Takımı Belirleyecek Oklar Antalya'da Atılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement