MKE Ankaragücü Taraftarlarından, Türkiye Futbol Federasyonuna Protesto - Son Dakika
Son Dakika Logo

MKE Ankaragücü Taraftarlarından, Türkiye Futbol Federasyonuna Protesto

23.11.2018 20:37  Güncelleme: 21:00

MKE Ankaragücü taraftarları, Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş ile oynayacakları maçın Kayseri'ye alınması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonunu protesto etti.

MKE Ankaragücü taraftarları, Beşiktaş maçının Kayseri'ye alınması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonunu protesto etti. Sarı-lacivertli ekibin taraftarları, TFF'nin Ankara'daki binasının önünde toplanarak, alınan karara tepki gösterdi.

Ankaragücü Yaşasın Birlik Platformu Sözcüsü Cem Üner, burada yaptığı açıklamada, maça 29 saat kala alınan kararın "yüz karası" olduğunu belirterek, "Biz skor taraftarı değiliz. Bizi 5-0 yensinler, önemli değil. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur. Bu bir sürgündür." ifadelerini kullandı.

"ANKARAGÜCÜ KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİLDİR"

MKE Ankaragücü taraftarları olarak kimseyle husumetleri bulunmadığına dikkati çeken Üner, sözlerini şöyle tamamladı: "Haksızlığın karşısında 1-2 kelime söylemek için toplandık. 6 yıldır Ankaragücü için mücadele veren insanlarız. Ligde 6 maç oynadığımız Osmanlı Stadı'ndan, Beşiktaş maçı alınarak Kayseri'ye veriliyor. Madem öyle, bu karar cuma günü mü alınır. Müsabaka yarın saat 19.00'da. Bu nasıl bir anlayış, bu nasıl bir sistem. Ankaragücü kimsenin oyuncağı değildir. Ankaragücü 110 yıllık tarihe sahip bir kulüptür."

MKE Ankaragücü Taraftarlarından, Türkiye Futbol Federasyonuna Protesto

TFF VE BEŞİKTAŞ ALEYHİNE TEZAHÜRATLARDA BULUNDULAR

Sarı-lacivertli taraftarlar, basın açıklamasının ardından Beşiktaş ve TFF aleyhine tezahürat yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor MKE Ankaragücü Taraftarlarından, Türkiye Futbol Federasyonuna Protesto - Son Dakika


Advertisement