Olimpiyat Programı Belirlendi - Son Dakika
Spor

Olimpiyat Programı Belirlendi

Olimpiyat Programı Belirlendi

Londra Olimpiyatlara gidecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu sporcuların maç programları netlik kazandı.

18.07.2012 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2008 Pekin olimpiyatlarına iki sporcu gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, 2012 Londra olimpiyatlarına bu yıl sekiz sporcuyla katılarak başarı grafiğini geçtiğimiz yıllara oranla kat kat arttırdı. Mavi beyazlı sporcular Halter'de Sibel Şimşek ,Aylin Daşdelen,Nurdan Karagöz,Boks'ta Fatih Keleş, Selçuk Eker,Engeli Halterde Turan Mutlu,Özlem Becerikli ve Görme Engelli Judoda Serdar Aydın ile Londra Olimpiyatlarında ülkemizin başarısı için mücadele edecek.

Sporcuların Form Grafiği Yüksek

Zorlu geçecek Olimpiyatlar öncesi sporcular milli takım kamplarında çalışmalarını sürdürüyor. Sekiz sporcudan da derece bekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü elde ettiği başarılarla bu sezon sporda adeta altın yılını yaşıyor.Öte yandan olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek sporcularında müsabaka programları netlik kazandı.Avrupa şampiyonu Boksör Fatih Keleş 29 Temmuz Pazar günü Londra'da saat 21.00 ile 23.00 arasında ringdeki ilk müsabakasına çıkacak.

Programlar Belirlendi

Boks'ta olimpiyatlara katılan ikinci sporcu olan Selçuk Eker ise 30 Temmuz Pazartesi günü yine aynı saat olan 21.00 ile 23.00 arasında karşılaşmasına çıkacak. Form durumu yüksek olan her iki boksöründe olimpiyatlarda derece yapması bekleniyor.Görme engelliler Judo da olimpiyatlara katılacak olan Serdar Aydın ise 29 Ağustos tarihinde ilk maçına çıkacak bir başka isim olacak.

Engelli Halterde İki Sporcu

Engelli Halterde üçüncü olimpiyatlarına katılacak olan tecrübeli sporcu Turan Mutlu ise 31 Ağustos Cuma günü Londra Olimpiyat köyünde bulunan Exsel Spor salonunda ilk müsabakasına çıkacak.Engelli Bayan Olimpiyatlarında Londra'da mücadele verecek olan bir başka isim olan Özlem Becerikli 02 Eylül tarihinde mücadele edecek.

Bayan Halterciler Ard Arda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla yeni yaptırılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halter salonunda milli takım olimpiyat hazırlık kampını İzmit'te sürdüren bayan halterciler ise son hazırlıklarını tamamlamak üzere.Saat farkı nedeniyle çalışma sistemini Londra zaman dilimine göre ayarlayan bayan haltercilerden Nurdan Karagöz 28 Temmuz saat 17.30'da,Aylin Daşdelen 29 Ağustos saat 17.30'da,Sibel Şimşek ise 31 Temmuz saat 17.30'da Olimpiyatlarda müsabakalarda mücadele edecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Olimpiyat Programı Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement