Ömer Bayram galibiyeti getiren arkadaşını övdü: Klasik bir Emre Akbaba golüyle kazandık - Son Dakika
Spor

Ömer Bayram galibiyeti getiren arkadaşını övdü: Klasik bir Emre Akbaba golüyle kazandık

Galatasaray'ın sol beki Ömer Bayram, 1-0 kazanılan Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ömer, "Baskılı oynadık, onların sahasında oynadık. Golü atmayı çok istedik, konsantremizi bozmadık. Çok istedik. Klasik bir Emre Akbaba golü geldi. Çok mutluyum, sonuna kadar devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

28.04.2021 22:44  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Kırmızılılar'da son anlarda Emre Akbaba'nın golleri puan tablosundaki farkın açılmamasını sağlıyor. Trabzonspor maçında 1 puanı getiren Emre, Konya maçında da oyuna sonradan girerek golü attı, bu kez 3 puan geldi. Sol bek Ömer Bayram da arkadaşının golünü övdü.

"KLASİK BİR EMRE GOLÜ"

Bayram, "Briaz böyle bir maç olacağını biliyorduk. Antalya maçında da hemen hemen aynı oyunu oynadık, baskılı oynadık, top bizdeydi. Onların sahasında oynadık, ilk devre hemen golü bulmak istedik. Son dakikalarda konstantremizi bozmadık. İstedik, çok istedik. Klasik bir Emre Akbaba golü geldi. Çok mutluyum. Sonuna kadar devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"SON 45 OLARAK GÖRDÜK"

Ömer Bayram, sözlerini şöyle sürdürdü: İkinci devreyi son 45 dakika olarak gördük. Son maçları oynuyoruz. Bunların telafisi yok. Varımızı yoğumuzu verdik o da ödüllendirdi, Emre Akbaba. Onun için de çok sevindim.

Ömer Bayram galibiyeti getiren arkadaşını övdü: Klasik bir Emre Akbaba golüyle kazandık

Son Dakika Spor Ömer Bayram galibiyeti getiren arkadaşını övdü: Klasik bir Emre Akbaba golüyle kazandık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kurbettin Aydoğdu: Fatih terim istifa etmeli 1 9 Yanıtla
  • andsmero: oynadıgınız futbol ortada şampıyonluktan bahsedıyorsunuz hıkayeyı bırakın şampıyon beşiktaş o gemiler boğaza ınecek 4 5 Yanıtla
  • haha: Boşuna uğraşmayın renkliler, Şampiyon Beşiktaş :) 5 3 Yanıtla
  • Rüstem Erol : Kutbettin bey, fatih terimin istifasını istemiiş ve doğru bir istekte bulunmuş ve 18 kişi beğenmemiş, neyini beğenmediniz? Adamı hangi sebepten dolayı haksız buldunuz? Sebeplerinide yazarsanız belki bizim gibi fatihin istifasını isteyenleri ikna edersiniz. Fatih Terim istifa etmez, istifa eder ise işsiz kaldığı takdirde geri dönemez onun için kovulmayı bekliyor. 3 3 Yanıtla
  • Yah he: Keşke her maç öle düşünsenize 3 2 Yanıtla

Advertisement